Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wgrywanie Androida 2.3.7 do XPERIA X8 (Root + xRecovery)

Na filmiku jest pokazane wszystko od podstaw. Rootowanie, instalowanie xRecovery oraz wgrywanie Romu GingerXperiaV13. Mam nadzieje że się przyda
Kilka dni temu samemu postanowiłem zmienić swojego dotychczasowego Andka 2.1 na jakiś nowszy, trochę poczytałem i udało się, zainstalowałem i wszystko działa.

nie ponoszę żadnych odpowiedzialności za uceglenie telefonu robisz to na własną odpowiedzialność
  Odpowiedz
Hehe, ja na swoim Lg Swift miałem już Ice Cream Sandwich'a (Android 4.0) z andka 2.1 instalowałem Cm7 (Cyanogenmod7) jak pierwszy raz ucegliłem fona że zatrzymywał się na logo CM7 :D Odcegliłem go flashując fona przez KDZ (ruski program :D) do 2.1 z FB (Fastboot) a potem przez FB wgrałem Recovery a przez recovery gładziutko poszedł CM7 :) Nawet rodzice się o niczym nie dowiedzieli że miałem prawie że zepsutego fona :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz