Dzięki - myślę [czasami to się przydarza], że za parę dni to ogarnę. Na razie nawet "nie kumam" fachowych tłumaczeń od kilku już blogerów, pisanych do mnie czy publicznie, czy też na PW. Koniec świata... i po cholerę mi to było ?..
Więc poznajmy się...
|
25.03.2014, 21:33
Diablo09
Dzięki - myślę [czasami to się przydarza], że za parę dni to ogarnę. Na razie nawet "nie kumam" fachowych tłumaczeń od kilku już blogerów, pisanych do mnie czy publicznie, czy też na PW. Koniec świata... i po cholerę mi to było ?.. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Również witam serdecznie, Panie Bronisławie. Mam nadzieję, że spędzi Pan u nas miło czas.
(25.03.2014, 21:33)bronmus45 napisał(a): Koniec świata... i po cholerę mi to było ?..Po to, żeby znów móc nauczyć się czegoś nowego. Człowiek całe życie powinien się rozwijać, bo jak nie idzie do przodu - to się cofa. Ja tak uważam. Witaj Serdecznie, a w razie jakichkolwiek problemów przejrzyj sobie dział Pomoc. Jeśli nie znajdziesz tam rozwiązania problemu, to pisz prywatną wiadomość do kogoś z ekipy. Po to tu jesteśmy (między innymi, oczywiście ). To, że zrezygnowałem z używania w stosunku do Ciebie formy "Pan", nie oznacza wcale braku szacunku do wieku.
25.03.2014, 22:32
Jarus - hi...hi... ale trafiłeś - ja nawet zięciowi zakazałem mówić do siebie na "TATO" - nie wspominajac o formie PAN... Chcę się po prostu czuć młodszy i z "TY" jest mi akurat. Przy moich 69 latach. Pozdrawiam...małolacie..
25.03.2014, 22:35
Witam Witam
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
25.03.2014, 22:42
bronmus45 napisał(a):nie wspominajac o formie PAN... Chcę się po prostu czuć młodszy i z "TY" jest mi akurat.Dobrze wiedzieć, na przyszłość, Bronku
25.03.2014, 22:43
Witam. Znam twój nick, bo jeden z forumowiczów poruszył pewną sytuację na forum na literę O. Dziwne trochę, ale mniejsza. Nie znam Cię, ale mam nadzieję, że trochę przez pryzmat wspólnego korzystania z forum, będziemy mieli okazję się poznać i ocenić nawzajem pozytywnie, bądź nie Mimo wszystko witam Cię serdecznie.
25.03.2014, 23:06
Monoceros - ?
Jesli wspominasz o forum Odskok.pl - ja naprawdę nie mam się czego wstydzić. Tam przez dwa tygodnie stałem się stałym bywalcem [ ilość punktów, postów, blogów itp.] i prawdopodobnie się na tym "przejechałem"..Tamtejsi megalomani nie darowali. Mnie naprawdę nie interesują statystyki. Na nic mi one już nie są potrzebne. Mam swoje blogi, czytane w wielu krajach świata - i co z tego?...Tylko kłopoty z pocztą...Pozdrawiam.
25.03.2014, 23:12
Wiem, przejrzałem twój profil. I Mimo wszystko fajnie powitać nową, ciekawą osobę z doświadczeniem na tym forum.
He...he...he...heeeejj..!!! Pomaluśku..!!! Z tymi punktami za reputację to się nie wygłupiajta, bo znowu znajdzie się taki zazdrośnik, jak na Odskok.pl - niejaki ROCKISNOTDEAD i...po ptokach [czyli po mnie]. On ci tam bowiem rządzi, mimo braku podstawowych znajomości z budowy polskiego języka.
PS. Niemniej, bardzo dziękuję za wyrazy uznania, wyrażone w formie tychże punktów reputacji. Chociaż... mam bardzo złą opinię o tej punktacji... Wyniesioną z Odskok... TWA - czyli Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... sobie je przyznaje. |