No właśnie, ile dokładnie Wasi rodzice mieli wtedy lat, zapraszam do wątku!
Moi to tak, Mamie brakowało trochę do dwudziestu a Tacie do 25.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wiek rodziców w momencie naszych urodzin.
|
...urodzin w sensie że urodzenia, przyjścia na świat.
No właśnie, ile dokładnie Wasi rodzice mieli wtedy lat, zapraszam do wątku! Moi to tak, Mamie brakowało trochę do dwudziestu a Tacie do 25. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.11.2013, 21:48
Tata miał 36 lat a mama 35. No ale jestem 3 z kolei
Skąd taki pomysł?!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
U mnie było troszkę podobnie jak u Pawła, mama miała 20 a tato 26
Ale ja jestem najstarsza
29.11.2013, 23:28
Mama mnie urodziła 3 dni przed swoją 18stką Nie próżnowali! Ojciec miał wtedy chyba 21 lat.
29.11.2013, 23:34
Mama 20, tata 26. Jak tak teraz spojrzeć to zupełnie inne czasy
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
29.11.2013, 23:57
Mama 22, ojciec 21. Czy coś koło tego.
30.11.2013, 16:54
Moja mama miała 21 lat a ojciec 27
U mnie było inaczej, bo moja mama była starsza od taty o jeden rok.Wtedy tata miał 24 a mama 25.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|