Jeżeli ktoś się chce przyjrzeć to proszę, oto ona (lub on
)Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Wiewiórka :)
|
|
26.12.2012, 18:25
Niedawno udało mi się zrobić fotkę wiewiórki
Jeżeli ktoś się chce przyjrzeć to proszę, oto ona (lub on )Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.12.2012, 18:33
O proszę jaka fana. Wielokrotnie próbowałem zrobić wiewiórce zdjęcie, lecz zawsze tylko przebiegną przez drogę i migusiem na drzewo. Gratki za to, że udało ci się ją sfotografować.
Jak miałem z 10 lat i jechałem rowerem leśną drogą to wiewiórka przeskoczyła na inne drzewo, a wyglądało jak by leciała prosto na mnie
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
27.12.2012, 11:48
Czy to wiewiórka czy wiewiór ciężko określić. Postawa odrobinę wskazuje na "chłopca".
A to Basia z mojego parku ![]()
27.12.2012, 12:29
Nie mam pojęcia jak Wam się udało sfotografować wiewiórkę
Pamiętam, że gdy tylko się ktoś do niej zbliżał to od razu uciekała, a tutaj są takie spokojne. Super, National Geographic byłoby z Was dumne
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
27.12.2012, 13:12
Ja blisko nie byłem
aparat ma dobre przybliżenie ![]() Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2 |