Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Windows 7 Ultimate 64bit - błąd po restarcie
Witam!
Mam następujący problem. Parę dni temu grałem sobie w grę i nagle komputer się zawiesił i po restarcie wywaliło błąd (klawiatura na nic nie reaguje):
A7388AMS V1.7 061208
AMD Phemon™ 8650 Triple-Core Procesor
Memory Frequency For DDR2 = 667 MHz (Unganged mode, 64bit)
1 AMD North Bridge, Rev B3

Warning! The previous performance of overclocking is failed, and the system is restored to the defaults setting.
Press any key except "DEL" to enter SETUP (tłumaczenie wujek Google)

Ostrzeżenie! Poprzednie wyniki overclockingu nie powiodła się, a system zostanie przywrócony do ustawień defaults.
Naciśnij dowolny klawisz, z wyjątkiem "DEL", aby uruchomić program konfiguracji.

Poniżej opcje:
Press DEL key to enter Setup Menu, F11 to enter Boot Menu
Płyta główna MSI K9A2 Neo
Proszę o POMOC!
  Odpowiedz
Pytanie jest następujące:
Czy bawiłeś się w podkręcanie? Bo z informacji którą podałeś wynika iż komputer nie jest wstanie uruchomić
się z niestandarowymi ustawieniami.

Rada jest następująca, wejdź w BIOS swojej płyty głównej (przy uruchamianiu komputera naciskaj szybko
przycisk DEL aż do pojawiania się okienka BIOS) następnie poszukaj opcji przywracania ustawień domyślnych.
Możesz również sprawdzić w swojej książce dot. płyty głównej jak wykonać tą operacje.

Jeśli nie masz opcji przywracania domyślnych ustawień z poziomu BIOS'u musisz wyjąć bateryjkę swojej płyty
głównej na ok. 15 minut.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
albo włóż płytkę z Windows 7 ;) i napraw system ;p
  Odpowiedz
Hmm - Sebastian Klawiatura nie raguje z wciskaniem klawisza "DEL" . A w podkręcanie się nie bawiłem poprostu grałem sobie w gierke komp się zawiesił dałem reset i od tej pory to samo. Oki jest bateryjka ale jak ją wyciągnąć bezpiecznie aby z płytą główna nic się nie stało i jak ją z powrotem włożyć . ? - bo do końca nwm co i jak bo jestem zielony

(18.07.2012, 17:45)Arkada napisał(a): albo włóż płytkę z Windows 7 ;) i napraw system ;p
Już wiele razy próbowałem i nic :(

Ogłaszam można zamknąć temat komputer działa wyciągnołem bateryjke biosu i normalnie odpalił kurcze ale się ciesze :P

I kurcze coś się zrypało pisze "Brak Pliku NTLDR" CO ROBIĆ . ?
Dobra temat można już zamknąć naprawiłem kompa dzięki innemu forum :)
  Odpowiedz