Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Windows 7 sprawna kopia
Potrzebuje na dzisiaj kopie Windows 7. Jeśli ktoś z Was posiada na chomiku działający w 100% system, będę wdzięczny za link.
  Odpowiedz
Ja Wiesz, mogę zerknąć, czy nie mam dostępnego Wndowsa 7 na moim dreamsparku. Jak wrócę z zajęć, to zerknę i ewentualnie wyślę linkdo obrazu i dwuletni klucz.
  Odpowiedz
Ok, dzięki ;) Obraz można zainstalować z pendrive'a?
  Odpowiedz
Będziesz musiał nagrać go odpowiednim programem na tym pendrivie. Dużo jest tutoriali w sieci.
  Odpowiedz
No i jak tam, Sword, masz coś?
  Odpowiedz
Jaka wersja? 32bitowa? 64bitowa? Starter? Home Basic? Home Premium? Professional? Enterprise? Ultimate?
  Odpowiedz
64 ;)
  Odpowiedz
Pewnie Home Premium? Nie? Wyżej wymieniłem wszystkie edycje.
  Odpowiedz
No albo Home Premium albo może Ultimate? Myślę, że ta druga lepsza.
  Odpowiedz
Wysyłam Ci klucz oraz link do pliku za pomocą którego możesz pobrać obraz Windows 7 Proffesional x32/x64 PL na PW. Gdybyś miał problemy z instalacją na pendrive lub pobieraniem, to napisz, a coś wykombinujemy. Obraz płyty będziesz musiał zapisać na pendrive odpowiednim programem, np UltraISO.

Licencja Win 7 na dwa lata. Ja i tak używam nowszych, więc mi ten klucz niepotrzebny. Klucz na moje nazwisko oczywiście.
  Odpowiedz