mam pytanko dlaczego jak zainstalowałem Windows Vista i zainstalowałem grę ona w ogóle się nie włącza a jak sprawdzam czy spełniam wymagania nie mam ani nazwy karty graficznej ani ram Tak jakbym w ogóle tej karty nie miał wcześniej ta gra chodziła normalnie ma ktoś jakiś pomysł?
Windows Vista nie widzi sprzętu.
|
23.10.2012, 22:15
Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem ale jeżeli nie proszę przenieść
mam pytanko dlaczego jak zainstalowałem Windows Vista i zainstalowałem grę ona w ogóle się nie włącza a jak sprawdzam czy spełniam wymagania nie mam ani nazwy karty graficznej ani ram Tak jakbym w ogóle tej karty nie miał wcześniej ta gra chodziła normalnie ma ktoś jakiś pomysł? Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.10.2012, 22:24
w znaczeniu system nie wykrywa Ci karty graficznej? Nie do końca zrozumiałem Twoje pytanie.
23.10.2012, 23:31
Jeżeli nie wykrywa karty to zainstaluj sterowniki do niej z płyty lub pobierz Tak poza tym miałem kiedyś Vistę i jest to największe ***** jakie widziałem Przesiadłem się na xp i od razu lepiej lub jak wolisz to win7
24.10.2012, 07:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2012, 14:09 przez Nieśmiertelny.)
Wiem ale no właśnie nie wiem jaką kartę graficzną mam chciałem zainstalować sterownik do niej może by pomógł ale niestety pudełko wujek gdzieś położył sam nie wie gdzie a na karcie graficznej nie pisze nic o nazwie
jak zobaczyć jaką ma się kartę , jest może do tego jakiś program? Życie nie ma ścieżek na skróty.
To sprawdź tak :
1. Wejdź w CMD inaczej start> uruchom. 2. Wpisz tam dxdiag kliknij ok i wszystko powinno pisać. Jak nie to już nie wiem Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Pobierz sobie następujące programy:
Pobierz wszystkie potrzebne sterowniki, zainstaluj zrestartuj komputer i wszystko powinno działać. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
24.10.2012, 22:36
25.10.2012, 21:47
Odpowiadając na Twoje pytanie zadane na PW.
Jeśli chcesz sprawdzić tylko i wyłącznie kartę graficzną, pobierz program GPU-Z z oficjalnej strony (program jest darmowy). Następnie sprawdź model karty graficznej, jak na podanym niżej obrazku. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|