Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Windows Vista nie widzi sprzętu.
Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem ale jeżeli nie proszę przenieść
mam pytanko dlaczego jak zainstalowałem Windows Vista i zainstalowałem grę ona w ogóle się nie włącza a jak sprawdzam czy spełniam wymagania nie mam ani nazwy karty graficznej ani ram Tak jakbym w ogóle tej karty nie miał wcześniej ta gra chodziła normalnie ma ktoś jakiś pomysł?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
w znaczeniu system nie wykrywa Ci karty graficznej? Nie do końca zrozumiałem Twoje pytanie.
  Odpowiedz
Jeżeli nie wykrywa karty to zainstaluj sterowniki do niej z płyty lub pobierz :) Tak poza tym miałem kiedyś Vistę i jest to największe ***** jakie widziałem :) Przesiadłem się na xp i od razu lepiej lub jak wolisz to win7 :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Wiem ale no właśnie nie wiem jaką kartę graficzną mam chciałem zainstalować sterownik do niej może by pomógł ale niestety pudełko wujek gdzieś położył sam nie wie gdzie a na karcie graficznej nie pisze nic o nazwie
jak zobaczyć jaką ma się kartę , jest może do tego jakiś program?

Odpowiedz
Mój komputer>>> właściwości

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
tam podaje mi zupełnie inną jak mam ;/

Odpowiedz
To sprawdź tak :
1. Wejdź w CMD inaczej start> uruchom.
2. Wpisz tam dxdiag kliknij ok i wszystko powinno pisać. Jak nie to już nie wiem :P

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Pobierz sobie następujące programy:
  • do karty graficznej - GPU-Z,
    wszystko w jednym programie - Everest lub CPU-Z

Pobierz wszystkie potrzebne sterowniki, zainstaluj zrestartuj komputer i wszystko powinno działać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(24.10.2012, 19:45)Sebastian napisał(a): Pobierz sobie następujące programy:
  • do karty graficznej - GPU-Z,
    wszystko w jednym programie - Everest lub CPU-Z

Pobierz wszystkie potrzebne sterowniki, zainstaluj zrestartuj komputer i wszystko powinno działać.
Lub Aida32
  Odpowiedz
Odpowiadając na Twoje pytanie zadane na PW.
Jeśli chcesz sprawdzić tylko i wyłącznie kartę graficzną, pobierz program
GPU-Z z oficjalnej strony (program jest darmowy). Następnie sprawdź model karty
graficznej, jak na podanym niżej obrazku.

[Obrazek: screen-1351194398.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz