Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Windows Vista nie widzi sprzętu.
hmmm.
dam kilka screnów one będą mówiły same za siebie
przecież ja mam inną kartę graficzna :/
[Obrazek: 66v5yyh0g16bpu12ejsv.jpg]
[Obrazek: vwqalx8hdkvb7a9fnu2q.jpg]
[Obrazek: 2bf8zv6jovn2hnpwrx4k.jpg]
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Możesz sprawdzić jeszcze w Everest, może po prostu kliknij w właściwości sterownika a następnie wybierz
automatyczne aktualizuj sterowniki (coś w tym stylu). Jeśli to nie pomoże po prostu otwórz komputer i zobacz
co piszę na karcie graficznej najlepszy i najszybszy sposób.

Standardowa karta graficzna VGA oznacza że nie ma wgranych żadnych sterowników.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Ok Sterownik zainstalowany
Problem rozwiązany do zamknięcia

Odpowiedz
Witam pisze do was znowu
mam na komputerze win 7
kupiłem niedawno (pare godzin temu) słuchawki z mikrofonem
podłączam do komputera gdy puszczam muzykę słychać ją lecz nagrywanie mikrofonem nie jest tak różowe , wogule nie słychać że coś mówię ani nic .
z czym może to być związane ???
może potrzebuje sterowników do mikrofonu jeżeli tak czy każdy sterownik jest dobry ???
i gdzie taki sterownik mogę znaleć Pomocy
PS. sorka że tak post pod postem ale nie mogłem edytować

Odpowiedz