dam kilka screnów one będą mówiły same za siebie
przecież ja mam inną kartę graficzna :/
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Windows Vista nie widzi sprzętu.
|
26.10.2012, 16:01
hmmm.
dam kilka screnów one będą mówiły same za siebie przecież ja mam inną kartę graficzna :/ Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.10.2012, 16:31
Możesz sprawdzić jeszcze w Everest, może po prostu kliknij w właściwości sterownika a następnie wybierz
automatyczne aktualizuj sterowniki (coś w tym stylu). Jeśli to nie pomoże po prostu otwórz komputer i zobacz co piszę na karcie graficznej najlepszy i najszybszy sposób. Standardowa karta graficzna VGA oznacza że nie ma wgranych żadnych sterowników. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
27.10.2012, 10:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2012, 12:25 przez Nieśmiertelny.)
Ok Sterownik zainstalowany
Problem rozwiązany do zamknięcia Życie nie ma ścieżek na skróty.
28.01.2013, 20:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2013, 20:12 przez Nieśmiertelny.)
Witam pisze do was znowu
mam na komputerze win 7 kupiłem niedawno (pare godzin temu) słuchawki z mikrofonem podłączam do komputera gdy puszczam muzykę słychać ją lecz nagrywanie mikrofonem nie jest tak różowe , wogule nie słychać że coś mówię ani nic . z czym może to być związane ??? może potrzebuje sterowników do mikrofonu jeżeli tak czy każdy sterownik jest dobry ??? i gdzie taki sterownik mogę znaleć PS. sorka że tak post pod postem ale nie mogłem edytować Życie nie ma ścieżek na skróty.
|