Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

WirtualneNewsy.pl
Nie chcę się wymądrzać ale wydaje mi się że nie uda Ci się znaleźć dobrego programisty za darmo, programiści szanują swój czas i rzadko kiedy zgadzają się na pracę za darmo. Jeśli ktoś się zgodzi to raczej nie będzie to nikt doświadczony (mówię o programistach), do projektów które nie są pewne (nie wiadomo czy utrzymają się dłużej niż rok) nie zgłaszają się programiści którzy pracują za darmo.
  Odpowiedz
ja nie szukam na tym forum programisty "za darmo" tylko redaktorów a to jest różnica nigdzie nie pisałem o programiście. Nie szukał bym tu programistów.
  Odpowiedz
Ja Ci tylko napisałem o programiście którego (jeśli myślisz poważnie o projekcie) musisz mieć, zresztą gdybyś dobrze czytał to byś wiedział co dokładnie napisałem i dlaczego się odniosłem do tematu programisty.
Wiem dobrze że nie szukasz tutaj programisty.

Koniec offtopu
  Odpowiedz
No fakt, Tony ma racje sam sobie nie dasz ze wszystkim rady. Musisz mieć ludzi odpowiedzialnych za dane kwestie twojego projektu jeśli chcesz wygrać z gigantami w tej branży ..
Jak to mówią ".. nie ma nic za darmo" więc nie nastawiaj się że znajdziesz nawet redaktorów którzy będą poświęcać swój czas za darmo - oczywiście mówie o doświadczonych osobach bo takich co nie mają pojęcia to pewnie znajdziesz dużo tylko co z tego? - artykuły muszą być na poziomie tak aby ludzie chcieli właśnie na twojej stronie owe artykuły czytać ..:)
  Odpowiedz
Heh Tony nie zniechęcaj kolegi. Niech działa. Każdy z nas uczy się na błędach swoich
lub cudzych. Zdecydowanie bardziej polecam ten drugi sposób (...)

Kolego Marszal - Twój projekt jest bardzo obiecujący choć trudny.
Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki aby się udało. A jak nie wyjdzie to na pewno
nie będzie to czas stracony. Ze wszystkiego da się wyciągnąć odpowiednie lekcje, które
często okazują się bezcenne.

W razie problemów, wątpliwości - pytaj śmiało. Na pewno przydadzą Ci się
wskazówki kogoś kto już ma mniejsze bądź większe doświadczenie.

Logo - polecam Ci agencję reklamową w której my robiliśmy własne logo.
Ceny bardzo przystępne, obsługa bardzo miła, sympatyczna z profesjonalnym podejściem.
Są bardzo konkurencyjni w porównaniu do pozostałych.
http://www.projekty-logo.com

Wydanie pieniędzy na logo również działa mobilizująco. Inaczej podchodzi się do sprawy
kiedy mamy już jakiś wkład finansowy. Działaj!
  Odpowiedz
Adminie nikogo nie zniechęcam, jedynie przedstawiam realia jakie towarzyszą takim projektom.
Nie mówię też że projekt nie ma szans, mówię jedynie że wymaga sporych nakładów, wiele poświęcenia i wysiłku.
Aby zyskać czytelników trzeba sporo pracy, dużo dobrych tekstów, ciekawych newsów.
Osobiście radziłbym darować sobie WP jako baza do takiego projektu.
  Odpowiedz
(27.08.2011, 22:17)tonyviroos napisał(a): ...
Osobiście radziłbym darować sobie WP jako baza do takiego projektu.

Ja osobiście gdyby nie było loga nie wiedziałbym czy jestem na WP, o2, czy Interii.
Dla mnie to to samo, ale trzeba im przyznać jedno. Newsy mają już po kilku
minutach od wydarzenia na stronie i to jest istotne w tej branży - informacje.

Odpowiedz
Pisząc WP miałem na myśli Wordpress, mój błąd że nie pisałem pełnej nazwy.
Co do reszty oczywiście masz rację - informacje są najważniejsze.

Jeszcze kilka błędów znalazłem
[Obrazek: ?di=T4AT]

[Obrazek: ?di=XP3M]

[Obrazek: ?di=YEAQ]
  Odpowiedz
Widzę że strona świeża ale jeżeli ustali się konkretną grupę odbiorców to nie będzie problemów, po za tym strona jeszcze ma czas na rozwój z odpowiednią reklamą i środkami można z niej nieźle wycisnąć, zycze powodzenia w prowadzeniu
[Obrazek: trybiano.gif]
---> Giełda domen <---
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości