Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wirus
Wiele spośród chomikowych stron zostało zainfekowanych wirusem. Mam problem z przeglądaniem nie tylko własnego chomika ale też top-list. Poza tym wchodząc na strony innych chomików też wyskakuje ostrzeżenie o wirusie.
  Odpowiedz
Jest tak przez obrazki na serwisie fototube.pl
  Odpowiedz
(30.06.2011, 20:04)Amber.78 napisał(a): Wiele spośród chomikowych stron zostało zainfekowanych wirusem. Mam problem z przeglądaniem nie tylko własnego chomika ale też top-list. Poza tym wchodząc na strony innych chomików też wyskakuje ostrzeżenie o wirusie.

Jeśli już coś zgłaszasz to podaj szczegóły, treść zgłoszenia, treść błędu lub screena.
Nikt tutaj nie zajmuje się jasnowidzeniem i nie wie co dokładnie masz na myśli, istnieje co najmniej 20 powodów zgłoszenia virusa.
  Odpowiedz
Kolega MarciNXM jest chyba jednak jasnowidzem, bo bez problemu odgadnął o co mi chodzi (dziękuję Marcinie). A Ty drogi tonyviroosie nie musisz odpowiadać w takiej formie, bo nie wszyscy są tak "oblatani" w komputerach jak Ty. Ja nie mam dużego doświadczenia, dlatego jak mam problem to proszę Was o pomoc.
Faktycznie, problem spowodowała witryna upload.fototube.pl. Mam tylko pytanie czy coś z tym można zrobić czy trzeba czekać, aż problem rozwiąże się sam. To są przecież nasze zbiory do których ktoś nam odciął dostęp.
  Odpowiedz
Co do fototube jest jedno rozwiązanie, trzeba zmienić hosting zdjęć na inny, natomiast jeśli chcesz się dostać na jakąś stronę mimo informacji o zagrożeniu, możesz to zrobić zaznaczając odpowiednie pole w którym oświadczasz, że rozumiesz zagrożenie i chcesz przejść dalej.

P.S
Nie trzeba być doświadczonym aby napisać coś więcej o problemie.
Gdybyś dodała screena to na jego podstawie mógłbym Ci dokładniej wyjaśnić jak poradzić sobie z tym problemem.

I jeszcze informacja dla zainteresowanych:
Nie wywyższam się, nie uznaję się za specjalistę ani znawcę, jeśli czasem czepiam się szczegółów to tylko dlatego, że chcę aby inni czytając Wasze wątki mogli porównać swój problem do Waszego i żeby łatwiej było wyjaśnić rozwiązanie problemu.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości