Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wisielec
Siema ;] Dziś chce zorganizować konkurs który polega na odgadnięciu wyrazu lub kilku wyrazów. Ta zabawa to "Wisielec"

Zasady są proste:
Wystawiam luki np takie: "_ _ _ _ _ _ _ _ _"
Użytkownik musi podać literkę lub całe słowo np podaje "O"
Jeżeli w wyrazie będzie ta literka to wpisuję ją w kratke:
"O _ _ _ _ _ _ _ _"
Uwaga jeżeli ktoś poda literkę której nie będzie w wyrazie, rysuje wisielca. Wisielec się będzie składał z 9 części co oznacza że macie ograniczoną ilość prób. Niepoprawne wyrazy które zostaną podane i nie będą one poprawne nie będą dorysowywać kolejnych części wisielca.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nagroda: 2 500 Chomikowych Punktów

Wyraz:

"_ _ _ _ a"

Wisielec:
[Obrazek: zrrrkn.jpg]

Wygrał:

Wymienione już i niepoprawne literki:

H, B, Y,

Sponsorzy:
enrique97 - 10 000
  Odpowiedz
To może (A)
  Odpowiedz
daję I
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
oj cos mi nie działa i nie mogę edytować posta ;/

"_ a _ _ _ _ _"

o teraz jest ;D
  Odpowiedz
K

(podawaj jeszcze ile zostało prób do odgadnięcia hasła, aby zarysować wisielca).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Wyrazy można podawać ile się chce. Gorzej już z literkami jeżeli ktoś poda literkę narysuje wisielca (1 cześć)
  Odpowiedz
Ej ja Podałem I

Odpowiedz
może R;)
  Odpowiedz
hmmm. daję w

Odpowiedz
T?

/ograniczenie znaków.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości