Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witajcie :)
Cześć! :D

Mam na imię Przemysław i mam 15 lat. Moimi głównymi zainteresowaniami jest muzyka jak i miksowanie jej. Zajmuję się tym już od chyba 2 miesięcy i na razie idzie tak średnio ;) W te wakacje postaram się już o jakiś swój własny sprzęt i doskonalić to co na razie umiem :) Lubię także sport. Do moich ulubionych sportów zalicza się siatkówkę i piłkę ręczną. Siatkę trenowałem nawet długo, bo chyba 3 lata. Na razie poprzestałem na treningach, ponieważ znalazłem sobie inne zajęcie i nie mam na to czasu. Niegdyś interesowałem się webmasteringiem. Na tym forum pewnie spotkam nie jednego webmastera, który potrafi na pewno więcej niż ja :P Głównie kiedyś w tym kierunku szkoliłem sobie język Html, css i trochę javascrpit. Niestety chyba nie znalazłem u mnie tego co by mnie dalej pociągłą w tym kierunku.

No to może opowiem coś o moich charakterze :)

Jestem osobą strasznie nieśmiałą, ale jak natrafi się jakaś osoba (a zdarza mi się to naprawdę rzadko) to z chęcią podyskutuje na różne tematy. Moja osoba nie zalicza się do leniwych, wręcz przeciwnie, co mnie zainteresuje, to staram się udzielać w tym, np. gdy tylko usłyszę o jakiejś pracy porządkowej, albo jakiejś zbiórki to z miłą chęcią pomagam tym osobom :)

To może nadszedł moment na moje zainteresowania muzyczne :D

Jestem dość nietypowym chłopakiem jeśli chodzi o gatunki muzyczne. Z tego co mi wiadomo nie wiele ludzi z miłą chęcią słuchają hard electro , super mocnego dubstepa i Uk Hardcore, ale mnie jarają takie muzyki i niektórzy ludzie muszą się z tym pogodzić (mowa o mojej rodzinie :D). I co kolejnego jest u mnie nietypowe pod tym względem? Na pewno to ,że lubię słuchać różnych piosenek w różnych prędkościach, np. jeśli ktoś się tu interesuje choć trochę muzyką, np. w dubstepie do szybkość bitów wychodzi 110 bpm(ang. bit per mintue - pl. bity na minute), a uk hardcore wynosi 170 bpm, więc jest duża różnica. Więc już wiecie, że jestem dziwny jeśli chodzi o muzykę :D.

No dobra ludziska, trochę się przedstawiłem i taki mały wykład zrobiłem, no ale jak już coś piszę, to muszę zaciekawić czytelnika :P

Pozdrawiam całą ekipę forum i jego wszystkich użytkowników, do zobaczenia i cześć ;)
  Odpowiedz
Witaj :)
  Odpowiedz
Cześć kolego ;)
  Odpowiedz
Jakie miłe przywitanie, Przemek! :) Miło Cię poznać. Witaj na naszym forum!
  Odpowiedz
No witaj Przemku :D
  Odpowiedz
Siema! :)
  Odpowiedz
Siemanko! :)
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Witaj i baw się dobrze :)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Witaj na pokładzie :D