Mam na imię Przemysław i mam 15 lat. Moimi głównymi zainteresowaniami jest muzyka jak i miksowanie jej. Zajmuję się tym już od chyba 2 miesięcy i na razie idzie tak średnio

No to może opowiem coś o moich charakterze

Jestem osobą strasznie nieśmiałą, ale jak natrafi się jakaś osoba (a zdarza mi się to naprawdę rzadko) to z chęcią podyskutuje na różne tematy. Moja osoba nie zalicza się do leniwych, wręcz przeciwnie, co mnie zainteresuje, to staram się udzielać w tym, np. gdy tylko usłyszę o jakiejś pracy porządkowej, albo jakiejś zbiórki to z miłą chęcią pomagam tym osobom

To może nadszedł moment na moje zainteresowania muzyczne

Jestem dość nietypowym chłopakiem jeśli chodzi o gatunki muzyczne. Z tego co mi wiadomo nie wiele ludzi z miłą chęcią słuchają hard electro , super mocnego dubstepa i Uk Hardcore, ale mnie jarają takie muzyki i niektórzy ludzie muszą się z tym pogodzić (mowa o mojej rodzinie

No dobra ludziska, trochę się przedstawiłem i taki mały wykład zrobiłem, no ale jak już coś piszę, to muszę zaciekawić czytelnika

Pozdrawiam całą ekipę forum i jego wszystkich użytkowników, do zobaczenia i cześć