Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witajcie! :)
Witam Was wszystkich!

Zaczne od tego, ze konto na odjechanych zalozylem w 2011 roku, ale dopiero teraz chcialem sie ze wszystkimi przywitac.. a wiec:
Nazywam sie Tobiasz (konto na chomiku zalozylem na poczatku 2009 roku ale pliki na niego zaczalem wrzucac bodajze od lipca/sierpnia tamtego roku) ale nie o tym chcialem napisac.. :)

Pochodze ze Swietochlowic (woj. Slaskie), mam 17 lat, uczeszczam do Technikum Gastronomiczno-Uslugowego o profilu Hotelarz.
Interesuje sie sportem - glownie pilka nozna..
Na komputerach sie szczerze mowiac za bardzo nie znam, ale jesli sie cos zepsuje itd. szukam pomocy u wujka google, nie lametujac przy tym za bardzo, w domu raczej nikt sie tym nie zajmuje.. :)

Wolny czas spedzam ze znajomymi oraz przy chomiku, bardzo mnie wciagnal i nie wiem czy nie wyjdzie mi to na zle, ale na razie mi to nie przeszkadza :)
Ostatnio powrocilem tez do gry w CS'a ( STEAM! Jesli ktos gra i jest zainteresowany - PW :) )

Jesli macie jakies pytania - rowniez prosze o PW. :)
Pozdrawiam!
Witam w naszym gronie :)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Witam ;]
Witaj witaj :)
No cześć. Kojarzę Cię Tobiasz, z chomikuj. :)
Hello. Witamy! Roza
Siema, siema :)

A no witaj.

Z tego co pamiętam to parę zdań już z tobą zamieniłem kiedyś :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Również witam :D
[Obrazek: 3aa6a412f2f8c5f15ec9f5f23f4da4ac.png]
The strength is in the warrior, not in the weapon
Witaj wśród Odjechanych, bardzo ciekawa prezentacja. Ok