Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witam
Witam.

Tak sobie wpisałem forum wielotematyczne w google i wyskoczyło jako pierwsze ;), a że lubię sobie trochę pogawędzić... to mam nadzieję na fajne dyskusje. 

Pozdrawiam. 
Grzesiek.
  Odpowiedz
Witam, na pewno znajdziesz tutaj sporo ciekawych tematów do "pogawęcenia" :)
  Odpowiedz
Siema!

Dr. Hausa oglądasz?
Czym się interesujesz?

:)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Dr. House'a oglądałem kilka lat temu, tak z sentymentu wstawiłem na avka. ;)

Sport, polityka, psychologia, paranormalne, gry, muzyka, książka, film, trochę tego jest.
  Odpowiedz
Sport. Co konkretnie, uprawiasz coś?

Jest dział na dole forum związany z tematami paranormalnymi, więc możesz coś tak skrobnąć.
  Odpowiedz
Aktualnie mam przerwę w bieganiu z powodu kontuzji. Jeżdżę jednak na rowerze, ćwiczę też ramiona, klatkę piersiową i brzuch.
  Odpowiedz
Też miałem kontuzje. Naderwanie mięśnia przywodziciela uda lewego. Pół roku bez treningu. :/

Biegasz więc. Na zawody jeździłeś?
  Odpowiedz
W liceum.
W tym roku przygotowywałem się na półmaraton, ale niestety nie dam rady chyba. Będę musiał się wybrać najpierw do lekarza, żeby móc określić co tej mojej nodze jest. Bardzo szybko się "męczy" i ciężko określić co tak na prawdę boli, czy to jakieś ścięgno, czy mięsień. Prawa noga. Od kolana po prawej stronie, w dół. Potem, gdy noga odpocznie dwa-trzy dni nic nie boli. Na rowerze też nic, nawet przy wzmożonym wysiłku, więc ewidentnie przy bieganiu to się dzieje tylko.
  Odpowiedz
Powitać szczerze
  Odpowiedz
Mi to wygląda na złamanie zmęczeniowe kości piszczelowej/strzałkowej. Promieniuje?
Zalecam udać się więc do fizjoterapeuty bądź ortopedy.

Wskaż mi na jakieś grafice z google, gdzie jest ukazany ten uraz.

Jakieś konkretne życiówki w bieganiu?
  Odpowiedz