kupię włącznik świateł przeciwmgielnych wraz z całą kratką.
Ważne, aby te białe oznaczenia nie były powycierane.
Proszę o oferty.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Włącznik świateł przeciwmgielnych BMW E36 316i 96r.
|
Hej,
kupię włącznik świateł przeciwmgielnych wraz z całą kratką. Ważne, aby te białe oznaczenia nie były powycierane. Proszę o oferty. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.11.2011, 18:45
Proponuję zamieścić ogłoszenie na forach poświęconych marce BMW np. tutaj http://www.bmw-klub.pl/forum/index.php
Wydaje mi się że dużo szybciej na takich forach znajdziesz potrzebną część
17.11.2011, 22:15
Tam już zamieściłem, również na kilku innych ale ku mojemu zdziwieniu niemal od razu otrzymałem odpowiedź (ofertę) właśnie tutaj. Dziwne nie? Dlatego wolę zawsze pisać w kilku miejscach, a nie tylko w jednym.
18.11.2011, 02:44
No to jestem zaskoczony, myślałem że na forach poświęconych danej marce dużo szybciej ktoś się odezwie, a tu proszę jaka niespodzianka.
|