Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Śpiewać dalej, czy nie śpiewać? ;)
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
100.00%
9 100.00%
Nie
0%
0 0%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Własne covery ;)
Jeśli macie ochotę - posłuchajcie i szczerze oceńcie ;)
Nie musicie pisać "O, dobre" itp, lubię uzasadnioną krytykę, bo wtedy wiem, co poprawiać. :)

:blush:
  Odpowiedz
Poćwiczyć i będzie jeszcze lepiej... nie jestem znawcą, ale mam jakiś tam słuch.
W pewnych momentach niedomagasz, ale to kwestia jak mi się wydaje przepony.

Apropos piękne dziewczę.
  Odpowiedz
Kilka porad :
- staraj się wyciągać z przepony bo miejscami moc czuć z krzyku, a nie zwiększonego przepływu powietrza
- poćwicz skalę, nagraj to i wsłuchaj się gdzie przebrzmiewasz. ćwicz te poziomy
- popracuj trochę nad dykcją podczas śpiewu
  Odpowiedz
@ CzekoladowyBaron Ach, dziękuję bardzo - za to ostatnie ;)
A co do śpiewu - fakt, to było nagrane bez totalnie żadnego rozśpiewania, i wyszło tak, jak wyszło.
Ale następne rzeczy będą mama nadzieję lepsze! :)
  Odpowiedz
A mnie się podoba każdy ma swój start i byle do przodu... będzie lepiej... Hallelujah... też ok.
  Odpowiedz
Sylwia.....śpiewaj....śpiewaj dalej :) Oceniajcie.....znalazłem i wkleiłem......Sylwia....przepraszam......musiałem:)

Sylwia, resztę wstawiaj sama.....jest tego sporo:)

Odpowiedz
No widzę że kolekcja nam się powiększa... :) brawo
  Odpowiedz
Śpiewaj dziewczyno. Masz ciekawy głos, śpiewanie przychodzi Ci z łatwością widać że to lubisz.
Ćwicz i nie przestawaj śpiewać.
  Odpowiedz
Jest nieźle ale ktoś musi popracować nad twoim głosem ... jak narazie w tej piosence słyszałem " śpiewam bo chcę " A to ma być z serca... ale jeżeli ktoś cię weźmie pod swoje skrzydła to może będzie z tego mały brylant....
  Odpowiedz
(31.03.2011, 17:10)Daiffie napisał(a): ...Nie musicie pisać "O, dobre" ...

Wiesz czasami trzeba - dobre! Cool:

Nie wiem czy mam dobry słuch muzyczny, choć jeden z moich faworytów wygrał pierwszą edycję
Must Be The Music - zespół "Enej", a drugi odpadł "Noko".
Nie mniej jednak od początku im kibicowałem i jakoś miałem przeczucie, że coś z tego
będzie. Szkoda, że nie sprawdziło się to tylko w przypadku Olivii Livki, ale o tej
dziewczynie na pewno jeszcze usłyszymy.

Jeśli zaś chodzi o Ciebie Sylwio, głos masz ciepły miły dla ucha. W prezentowanym
utworze przeszkadza mi nieco zbyt głośne granie, a za cichy wokal, lecz to są kwestie czysto techniczne.

Posłuchałem również innych Twoich wykonań i tak się tylko zastanawiam jaki masz
cel w swoim śpiewaniu?
. Od tego bowiem może zależeć opinia innych na temat tego co robisz.

Jeżeli myślisz poważnie o śpiewaniu, według mnie może być problem. Nie jestem
przekonany czy trafisz do ludzi takimi wykonaniami. Przypomina mi to trochę tak jakby
"ogniskowe granie" lub śpiewanie dla samej siebie w garażu. Trochę bez wyrazu, własnego charakteru.
Choć głos masz ładny, śpiewasz jak wiele innych piosenkarek. Możesz to uznać za komplement jak chcesz.

Jeżeli chodzi o własne płyty - mnie to nie przekonuje.
Jeżeli zaś chodzi o postępy - nie wiem jaki był wcześniejszy etap.
Zespół The Toks - perkusista nieco słaby. Sama prezentujesz wyższy poziom.
Tutaj mogę się wypowiedzieć sam grałem na perkusji kilka lat ;)

Pamiętaj - to moje bardzo subiektywne opinie i nie każdy musi się z nimi zgadzać.
Nie mniej jednak to nagranie bardzo mi się podobało w ogólnym zestawieniu. :)
Brawo!

Odpowiedz