Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Właśnie słucham...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
@da Vinci - nie lubię Yoo

Cudna. Po prostu :)

hm, coś mi się wydaje, że mało tu ludzi słucha muzyki :P albo wszyscy są tacy zaborczy i nie chcą się dzielić ;x a ja jestem na 15 stronie tego wątku i poszukuję perełek, które wpadają mi w ucho ;)
Free Your Mind!
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Zapraszam do zapoznania się z Luke'em :) Vlloger, piosenkarz, coverzysta, dzięki swoim fanom wydał swoją pierwszą płytę ^ oto efekt.

Cool
Free Your Mind!
  Odpowiedz
A ja znowu słucham akurat tego... :)

Odpowiedz

@da Vinci - wiem, dlaczego ciągle słuchasz tego utworu - jest magiczny :)
A ja dziś z tego wątku odgrzebałam tę dziewczynę. Dubstepu po prostu nie znoszę, ale to mnie porywa...
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Olu, spójrz tutaj :) http://odjechani.com.pl/Thread-Lindsey-S...ht=lindsey

Odpowiedz

da Vinci - ten utwór już dzisiaj słyszałam jak przeglądałam ten wątek i to chyba nawet Ty go wstawiłeś Mysli

Mam teraz na tapecie The Script - dajcie im się porwać ;)
Free Your Mind!
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 230 gości