Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Właśnie słucham...
Nie mogę ostatnio przestać słuchać taj kapeli ;) Nawet jak wyłączę wszystko, to nadal mi gra w głowie.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Ja zaś od tego nie mogę się oderwać:

Kiedyś przejeżdżając był ich koncert zatrzymałem się i wpadło mi w ucho. Do tej pory nie mogę się oderwać :D

Odpowiedz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Weszła mi w głowę i nie chce wyjść!

[Obrazek: wpada-1420922149.png]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Teraz słucham Claydee - Sexy Papi (Official Video)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ostatnio zauroczyłem się hitem z 2014 roku  Serce

Nie wiem czemu, ale ta muza przywołuje dla mnie miłosne cudowne wspomnienia...
Tylko teledysk mi się nie podoba, bo psuje tą miłą atmosferę.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 91 gości