Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Włatcy móch wrzód na dópie
Gra przygodowa wzorowana na cieszącym się ogromną popularnością serialu. Kierując Czesiem i innymi chłopakami, gracz musi stawić czoła niebezpieczeństwu z kosmosu oraz szerzącemu się reżimowi.

Włatcy Móch: Wrzód na dópie to gra przygodowa wzorowana na kontrowersyjnym, lecz cieszącym się ogromną popularnością polskim serialu animowanym, tworzonym we wrocławskim studiu RMG. Podobnie jak kreskówka, opowiada ona o perypetiach ośmiolatków z klasy II b.
rozsądne wymagania sprzętowe: Pentium 4 1.7 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), Windows XP/Vista

[Obrazek: 517464437.jpg]
[Obrazek: watcy_mch_wrzd_na_dpie_1.jpg]
  Odpowiedz
Przygodowa? :D Ja bym bardziej dał do logicznych i zabawnych :D
  Odpowiedz
Hm.. ciekawe nie grałem ale po serialu czy tam bajce mogę stwierdzić że gra jest na pewno kontrowersyjna i zabawna. Na pewno w tą gierkę zagram. Może ktoś podzieli się informacją czy warto czy nie? ;P
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości