Wojna w Syrii
|
02.12.2012, 20:25
Zobaczcie ten filmik, nawet jak nie lubicie rapu. Powiedzcie mi teraz czemu ludzie oceniają innych po stereotypach. Świat, największe ***** jakie może istnieć. W filmie są sceny drastyczne.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.12.2012, 20:49
Takie filmy powinny uświadamiać co dzieje się na Świecie ... i My narzekamy że mamy źle ... a gdzieś ludzie co mają powiedzieć ?
02.12.2012, 20:55
Świat ulega moralnej destrukcji dobrze że ktokolwiek w tej rzeczywistości nie boi się głosić prawdy. Ostry był jest i będzie dla mnie jednym z najlepszych raperów nieliczny który wciąż daje przekaz a nie nagrywa teledyski jak piep**** się z dodą.
02.12.2012, 20:59
Chudź nie jestem zwolennikiem tego gatunku muzycznego to fakt jest taki iż jego wykonawcy często poruszają te tematy, co oczywiście w mojej ocenie jest dużym atutem.
02.12.2012, 21:46
Wiele osób obejrzy ten film i nic nie zrobi. Ja także, ale ważne jest żeby dużo osób się o tym dowiedziało, bo założę się że większość osób słyszała o wojnie w Syrii, ale nie znała żadnych szczegółów. Film ma już bardzo dużo wyświetleń, niech media się tym zainteresują, niech ludzi wiedzą co się dzieje na świecie. To jest tylko kropla w morzu. Udostępniajcie ten film na facebooku, niech ludzie mają świadomość.
02.12.2012, 23:10
Rafał napisał(a):ale ważne jest żeby dużo osób się o tym dowiedziałoI to najważniejsze jest ! |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości