Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wojna w Syrii
Zobaczcie ten filmik, nawet jak nie lubicie rapu. Powiedzcie mi teraz czemu ludzie oceniają innych po stereotypach. Świat, największe ***** jakie może istnieć. W filmie są sceny drastyczne.

Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Takie filmy powinny uświadamiać co dzieje się na Świecie ... i My narzekamy że mamy źle ... a gdzieś ludzie co mają powiedzieć ?
  Odpowiedz
Świat ulega moralnej destrukcji dobrze że ktokolwiek w tej rzeczywistości nie boi się głosić prawdy. Ostry był jest i będzie dla mnie jednym z najlepszych raperów nieliczny który wciąż daje przekaz a nie nagrywa teledyski jak piep**** się z dodą.
  Odpowiedz
Chudź nie jestem zwolennikiem tego gatunku muzycznego to fakt jest taki iż jego wykonawcy często poruszają te tematy, co oczywiście w mojej ocenie jest dużym atutem.
  Odpowiedz
Wiele osób obejrzy ten film i nic nie zrobi. Ja także, ale ważne jest żeby dużo osób się o tym dowiedziało, bo założę się że większość osób słyszała o wojnie w Syrii, ale nie znała żadnych szczegółów. Film ma już bardzo dużo wyświetleń, niech media się tym zainteresują, niech ludzi wiedzą co się dzieje na świecie. To jest tylko kropla w morzu. Udostępniajcie ten film na facebooku, niech ludzie mają świadomość.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Rafał napisał(a):ale ważne jest żeby dużo osób się o tym dowiedziało
I to najważniejsze jest !
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości