Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wróciłem, jak zwykle.
Wink 
Długo mnie tu nie było, może ktoś jeszcze o mnie pamięta. Czytam moje stare posty i chce mi się z nich śmiać. Niektóre trafne, a niektóre w ogóle nie mają sensu btw. Chciałem się przywitać ponownie, będę tu wpadał czasami, ale nie tak często jak kiedyś, podzielę się moimi nowymi pasjami, starymi też. Także ten... Witajcie :D
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Buhaj wita ponownie :) Pod tym nickiem mnie chyba jeszcze nie widziałeś na forum. Dawno Cię nie było, ciesze się, że jesteś ;)
  Odpowiedz
Witaj ponownie ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nie kojarzę, dlatego miło mi Cię poznać :D
  Odpowiedz
Miło znów powitać!
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Siemka ponownie :D
  Odpowiedz
My się nie mieliśmy okazji "forumowo" poznać, ale witaj! :)
  Odpowiedz
Widzę Buhaj... znaczy da Vinci niezły awans :), ale to było pewne. Innym też gratuluję i witam nowych forumowiczów.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Witam. Świetnie, że nie zapomniałeś całkowicie o forum.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Eloł ponownie Cool
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości