Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wróżka Vilandra prawdę Ci powie!
  Odpowiedz
Vilandro moja wróżko kochana.
Powiedź mi czy dostane PlayStation 4 na urodzinki(niestety mam w lipcu :( )
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Bomba wątek Haha

Droga Vilandro

Pisze do Ciebie, gdyż ciekaw jestem, jak wyglądał będzie przyszły rok dla jednego z najprzyjemniejszych miejsc we wszystkich internetach, jakim jest forum wielotematyczne Odjechani.com.pl! Powiedz mi proszę, jaka będzie przyszłość tej krainy?

Pozdrawiam
da Vinci
  Odpowiedz
Czy będę bogaty? :D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Vilandra napisał(a):niestety egzaminator zauważy, że nie widzisz różnicy między pedałami gazu a sprzęgła.

Co prawda robię na motorze ale nie podważam zdania wróżki :D :diabel . Jeszcze mi przepowiedz proszę kiedy zima opuści nasz kraj :P. I za przepowieści dziękuję :* :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
  Odpowiedz
To ja jeszcze poprosze o przepowiednie:
Czy w najbliższym czasie dostane buziaka od wróżki ?:D
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Czy będzie mi pisane poznać faceta mojej sąsiadki? ;)
  Odpowiedz
Ukochano wróżko, czy poz nam w tym tygodniu kobietę swoich marzeń?:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości