Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wróżka Vilandra prawdę Ci powie!
No dobra słodka wróżko, to kiedy umrę? Tylko nie pisz, że jako staruszek.
  Odpowiedz
Chciałbym jeszcze wiedzieć, czy Gruby, tzn mój pies... Czy on kiedyś przestanie chrapać? Gniew Auc
  Odpowiedz
To ja też zapytam jeszcze wróżkę o przyszłość mojej firmy ;)

//da Vinci - Nicholas ma trochę lepsze halloweenowe avatarowe przebranie :P//
Free Your Mind!
  Odpowiedz
  Odpowiedz
1.Czy mój pomysĺ na zarobek/prace wypali w przyszłości?
2. Czy w przyszłości będę nadal szarym człowiekiem, który nic nie ma do powiedzenia, czy coś osiągne na większą skale?

Wysłane z mojego GT-S6310 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Wróżko, wrózko powiedz mi kiedy skończymy liczyć do 5000? :D Proszę o odpowiedź i dziękuję za darmową poradę. :* :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Olka, cicho! :P

Ja nie chrapie! ...jak nie śpię. Naprawdę nigdy nie przestanie? Auc Sprawdź jeszcze raz...
  Odpowiedz
Wróżko wróżko powiedz przecie, kto jest najprzystojniejszy na świecie?
Aniodiable czy WazzUP?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości