Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wspaniały Shiro <3 :D
Tak więc chciałabym przedstawić wam mojego kochanego pieska :) Nazywa się Shiro "詩郎" z jap. "poezja, syn". Piesek ma ok. dwóch lat :) Jest to mieszaniec, w typie border colli. Od 2011 roku żył w schronisku, zamknięty w klatce z innymi psami. Od dwóch tygodni przebywał w Domu Zastępczym, no a teraz jest u mnie^^ Wraz z mamą znalazłyśmy ogłoszenie na tablica.pl i zdecydowałyśmy się go adoptować. Psiak jest cudowny. Spokojny, opanowany i bardzo słodki, a do tego kocha się przytulać :)

A o to jest Shiro we własnej osobie \(^v^)/

[Obrazek: 518e7b394888f.jpg][Obrazek: 518e7ae27865e.jpg][Obrazek: 518e7ab1736e8.jpg][Obrazek: 518e7b431439f.jpg]

:)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Zdjęcia nie są najlepszej jakości no ale psiak jest ładny :)
Sam bym chciał takiego ale mam za mało miejsca w domu :(
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Wiem, że zdjęcia są kiepskiej jakości, ale miałam problem żeby zrobić lepsze :) Jak będę miała lepsze zdjęcia do dodam ^^ Też mam małe mieszkanie, ale jednak się Shiro mieści ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
No no fajny piesio :D
  Odpowiedz
Oj tam słaba jakość, ważne, że po psiaku widać, że szczęśliwy :)
  Odpowiedz
Ja już miałem okazję widzieć go wcześniej, a co do tej kwestii to nic się nie zmieniło, śliczny piesek... Mimo że wole koty :)
  Odpowiedz
Asia ładny piesio :D ^^
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Widać, że zadowolony i pełen szczęścia. :) Masz go w sumie od niedawna?
Potrafi zrobić jakąś ciekawą sztuczkę
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo mam go od wczoraj ^^ Jak na razie muszę go z pomocą mamy nauczyć podstawowych komend i przede wszystkim reagowania na imię, ale zapewne gdy już wszystko wspólnie z nim "ogarnę" to będę go uczyć różnych sztuczek :)

Odpowiedz
:D Fajny zwierzak xdd. Mój pies nosi miske jak jest głodny :).
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości