Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wspólne Granie!
Swordancer napisał(a):Grałem w NWNO, ale nie przypadło mi do gustu ze względu na przesadzone mikropłatności i fakt, że nie przypomina on zbytnio NWN.

A może jest jakieś MMO, które mógłbyś mi polecić? Chodzi głównie o to żeby pograć w grupie ze znajomymi.
  Odpowiedz
Ja gram w BF3, ostatnio byly spoko promocje. Multi w tej Grze moim zdaniem jest narazie najlepsza. Bardzo polecam tą gre.

Do tego oczywiscie sporo czasu spędzam w grze world of tanks.

Wysłane z mojego GT-S6310 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Nie ma ciekawych masówek w moim guście. FTP to imitacja dobrej gry, a PTP jest za drogie dla przeciętnego polaka. Fajnie z kolegami gra się w Warface, ale to strzelanina. Z rpegów nic mnie nie interesuje, absolutnie, poza tymi płatnymi, które są za drogie jak TES Online. Warface jednak chowa się na tle zwykłych gier, które można kupić w sklepie jak np Battlefield 3.
  Odpowiedz
Odświeżę temat i dodam pełną listę gier w które mogę z wami zagrać. To wszystko mam oryginalne i jakby co to piszcie. Mój pseudonim na originie, to Swordancer21, a na Uplay i Steam, Swordancer3.

[Obrazek: 6GV52yb.png]
  Odpowiedz
Sworddancer przywraca idee multika :) Wspolnego Grania :D
  Odpowiedz
Imcoran, nie wiem czy to aktualne ale znam ciekawe mmorpg o hodowli i walczeniu smoków, level zyskujesz dzięki nakarmieniu smoka raz dziennie, przez kilka dni jest jajkiem (smoków możesz mieć kilka), jego stadium zmienia się wraz z okrągłym lvl, możesz mu robić ramki. Kilka eventów w roku, spory ruch na shoutboxie gry, sporo różnych bajerów no i wikipedia gry, która rzadko się trafia w grach przeglądarkowych. adres: smoki.nightwood.net
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Ja gram, a raczej grałem w LOL'a, ostatnio mi się nie chcę zbyt, co do bardziej rozbudowanych gier to mam za słabego kompa. Jak wiadomo laptop nie nadaje się zbyt do gier, a komputerów stacjonarnych nie lubię. Bardziej preferuję konsole i z niecierpliwością czekam na PS4.
  Odpowiedz
I jak gracze? w co teraz pocinacie? :)
  Odpowiedz
Dzisiaj pobrałem i zainstalowałem Age of Conan. Gra niezbyt się sprawdziła i chyba od 2011 roku jest F2P. Ma potworne mikropłatności, w zasadzie to jest P2W, ale gra całkiem fajna, tylko słaba grafika. Nie wiem czemu wszystkie mmo opierają się w większości na indywidualnych questach, mają grafikę rodem z 2004 roku i na dodatek są nafaszerowane płatnymi bonusami, nawet gdy płaci się abonament. Pewnie dlatego nie gram praktycznie w mmo. Tak czy inaczej jak na grę +18 nie wygląda ani brutalnie ze względu na słabo grafikę, ani mrocznie jak to opisują, bo wszystko jasne jak i kolorowe jak reklamy w tv. Ciekawe jak szybko mi się znudzi, pewnie niebawem. Żałuję, że mmo faszerują mikropłatnościami, a abonamenty są drogie, zwykle nie dla polaków. Każdy kraj powinien mieć własne stawki i nie powinno być mikro płatności. Może wtedy te wszystkie mmo nie powstawałyby jak grzyby po deszczu, bo ludzie by wkręcali się tylko w jedną grę. Coraz więcej tych gier z abonamentem to zwykła fuszerka i później robią z tego F2P. Chyba zapomnieli już, że ludzie uzbroili się w konsole i dobre PC'ty zdolne pociągnąć grafikę przynajmniej na poziomie gier takich jak Risen 2, Two Worlds 2, cz Wiedźmin 2. Dziwię się, że dalej wierzą, że słaba grafika pozwoli wyłapać więcej klientów z trupami przy biurku.

Ja teraz chyba w nic nie pocinam. Myślałem, że nigdy z tego nie wyrosnę, a teraz tylko b. dobre gry fabularne sprawiają mi przyjemność. Reszta gier takich jak Splinter Cell, Crysis, Call of Duty, Medal of Honor, czy inne popularne shootery odeszły w niepamięć. GTX 770 i5 4670K i zero zapału do grania. Ehh...
  Odpowiedz
Ja aktualnie gram od czasu do czasu w Call of Duty Ghosts i powiem że jak na fana serii Battlefield jest całkiem całkiem.
Ja z niecierpliwością czekam na The Walking Dead Season Two, które już w grudniu - niestety o multi raczej tam ciężko :P.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz