Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Witajcie,
W dzisiejszym dniu chciałem wam złożyć najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych!
I teraz wielkanocna zabawa. każdy układa dalszą część wierszyku od 2 do 4 linijek, a na koniec wszystko ładnie złoże w całość i zobaczymy jak nam poszło (Oczywiście najlepiej abyście wymyślali sami, a nie brali z internetu)
Niech w święconce będzie baranek,
no i jaja 4 tradycyjnie,
Aby w ten Wielkanocny poranek,
zjeść śniadanie ekskluzywnie.
Dwa kurczaki w koszu siedzą
i rzeżuchę sobie jedzą,
baran w szopie zioło pali,
pewnie zaraz się przewali,
ksiądz za stołem już się buja.
Wesołego alleluja!
04.04.2015, 11:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2015, 11:33 przez Suicider.)
Również życzę Wszystkiego Dobrego
Co do dalszej części...
Nie jestem na tyle kreatywny by sam coś napisać, a z internetu kopiować nie będę.
Zresztą czytając post nalkubaxd5 odnoszę wrażenie że życzeń koniec
04.04.2015, 12:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2015, 12:42 przez Swordancer.)
Dziękuję i wzajemnie życzę Wam szczęścia, radości, pełnej akceptacji swojej osoby, rozsądnej ambicji i napotykania w życiu właściwych osób, aby Wasze życie układało się jak w bajce. Odjechanych świąt!
04.04.2015, 12:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.04.2015, 12:48 przez amb00.)
Też życzę wesołych i szczęśliwych świąt.
Przy okazji mam uzupełnienie pierwszego wierszyka wierszyka:
"Dwa kurczaki w koszu siedzą
i rzeżuchę sobie jedzą,
baran w szopie zioło pali,
pewnie zaraz się przewali,
ksiądz za stołem już się buja.
[ministrant mu liże *****]
Wesołego alleluja!"