Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wulgarne komentarze na Chomikuj
Witam, mam pytanie, co by mi groziło za wystawienie komentarza do użytkownika, komentarza zawierającego wulgarne słowa o pliku, który on ma?
  Odpowiedz
Usunięcie komentarza?

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
  Odpowiedz
gdybym ja wystawił komentarz pod jego plikiem wulgarny to co by mi za to groziło ?
  Odpowiedz
nic, by ci nie groziło ale możesz zachować się kulturalnie i tego nie wstawiać.
  Odpowiedz
bo wystawiłem taki komentarz i przy wciskaniu wystaw komentarz pojawił mi się komunikat że w twoim komentarzu pojawiły się wulgarne słowa itd i na końcu pisało że chomikuj zajmnie się tym że możesz zostać ukarany czy jakoś tak
  Odpowiedz
Nie, to tylko tak ostrzega bo jak wysyłasz komentarz to można cie po ip Namierzyć, I jak urazi osobę tą co do niej piszesz to ona może działać na ręke A chomikuj chyba cie za to nie ukara.
Jak coś źle mówię to proszę poprawić
Stop pomagania!
  Odpowiedz
drops1010 napisał(a):gdybym ja wystawił komentarz pod jego plikiem wulgarny to co by mi za to groziło ?
A nie martwi cię bardziej to jak inni będą cię za po postrzegać? Proponuję na początek wystawić sobie słownik języka polskiego zamiast takiego komentarza.
  Odpowiedz
Bez obaw. Niektóre chomiki włączają sobie w opcjach, że nie wolno używać na ich profilu niecenzuralnych słów.
Pamiętam jak kiedyś chciałam napisać słowo d*pa to mi się pojawił ten komunikat. Myślałam, że spadnę z krzesła :D
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz