GoodRam Kingston czy jakąś inna
teraz mam 4Gb toshiba class2 i nie narzekam doradzicie coś ??
Dodam że to do Xperi

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wybór karty pamięci
|
||||
16.05.2012, 07:49
Witam serdecznie potrzebuje pomocy a mianowicie przymierzam się do kupna karty 8GB i tu mam problem jaką wybrać jaką markę polecacie??
GoodRam Kingston czy jakąś inna teraz mam 4Gb toshiba class2 i nie narzekam doradzicie coś ?? Dodam że to do Xperi ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Szczerze To Chyba Nie Zależy Karta jaka jest albo marka ..
ja mam kartę pamięci 2GB i wystarcza karta pamięci MicroSD 16GB GoodRAM do SONY ERICSSON Xperia X8 Kosztuje: Cena brutto: 53,79 zł karta pamięci MicroSD 8 GB GoodRAM do SONY ERICSSON Xperia X8 Kosztuje: Cena brutto: 31,49 zł karta pamięci MicroSD 4GB GOODRAM do SONY ERICSSON Xperia Kosztuje: Cena brutto: 27,79 zł karta pamięci MicroSD 2GB GoodRAM do SONY ERICSSON Xperia Kosztuje: Cena brutto: 23,79 zł Mnie Tak Kosztuje Na Media Markcie .. szczerze to kup sobie 16GB Jak Lubisz Muzykę ściągnij Filmy tez możesz oglądać na Xperi będziesz miał tego dużo i rób tak jak ja zmieniaj co tydzień filmy i muzykę nie będzie się nudzić
16.05.2012, 15:01
Firma na karcie nie ma znaczenia. Ważne jest kto ją wyprodukował. Jakich technologii przestrzega. Trudno tu się domagać ISO gdyż większość powstaje w krajach azjatyckich, ale jedno Ci doradzę. Nie sugeruj się ceną. Karta za 100zł jest taka sama jak karta za 35zł. Zależy czy firma dała dużo za reklamę i wliczyła to w koszty. Nie sugeruj sie też transferem podanym na opakowaniu. Nigdy tyle nie osiągnie.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
16.05.2012, 16:51
Zamówiłem w sklepie internetowym
Temat do zamknięcia ![]()
19.05.2012, 21:32
Ja poleciłbym kartę "Emtec" z biedronki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
20.05.2012, 08:37
dimix napisał(a):i teraz jest do aparatu I działa w aparacie? Jeśli tak, to wina leży po stronie czytnika. Może ma styki pozaginane. I to co napisał dimix jest świetnym przykładem, że firma nie ma znaczenia. Choć emtec i kingston moim zdaniem robią świetne nośniki danych.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
20.05.2012, 09:40
Temat do zamknięcia
![]()
20.05.2012, 11:58
Blachu, po prostu później poczytałem na forach i okazało się że po prostu mój fon tak jakby "Kingsto nie lubił LG Swift'ów"
![]() ![]()
20.05.2012, 12:02
Ja powiem tylko tyle, że rodzaj firmy ma znaczenie. Po pierwsze cena, a po drugie jakość i nie tylko.
|