GoodRam Kingston czy jakąś inna
teraz mam 4Gb toshiba class2 i nie narzekam doradzicie coś ??
Dodam że to do Xperi
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wybór karty pamięci
|
||||
16.05.2012, 07:49
Witam serdecznie potrzebuje pomocy a mianowicie przymierzam się do kupna karty 8GB i tu mam problem jaką wybrać jaką markę polecacie??
GoodRam Kingston czy jakąś inna teraz mam 4Gb toshiba class2 i nie narzekam doradzicie coś ?? Dodam że to do Xperi Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Szczerze To Chyba Nie Zależy Karta jaka jest albo marka ..
ja mam kartę pamięci 2GB i wystarcza karta pamięci MicroSD 16GB GoodRAM do SONY ERICSSON Xperia X8 Kosztuje: Cena brutto: 53,79 zł karta pamięci MicroSD 8 GB GoodRAM do SONY ERICSSON Xperia X8 Kosztuje: Cena brutto: 31,49 zł karta pamięci MicroSD 4GB GOODRAM do SONY ERICSSON Xperia Kosztuje: Cena brutto: 27,79 zł karta pamięci MicroSD 2GB GoodRAM do SONY ERICSSON Xperia Kosztuje: Cena brutto: 23,79 zł Mnie Tak Kosztuje Na Media Markcie .. szczerze to kup sobie 16GB Jak Lubisz Muzykę ściągnij Filmy tez możesz oglądać na Xperi będziesz miał tego dużo i rób tak jak ja zmieniaj co tydzień filmy i muzykę nie będzie się nudzić
16.05.2012, 15:01
Firma na karcie nie ma znaczenia. Ważne jest kto ją wyprodukował. Jakich technologii przestrzega. Trudno tu się domagać ISO gdyż większość powstaje w krajach azjatyckich, ale jedno Ci doradzę. Nie sugeruj się ceną. Karta za 100zł jest taka sama jak karta za 35zł. Zależy czy firma dała dużo za reklamę i wliczyła to w koszty. Nie sugeruj sie też transferem podanym na opakowaniu. Nigdy tyle nie osiągnie.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
16.05.2012, 16:51
Zamówiłem w sklepie internetowym
Temat do zamknięcia
19.05.2012, 21:32
Ja poleciłbym kartę "Emtec" z biedronki Ja do swojego Lg Swift kupiłem 16 GB za 50 zł i całkowicie nie narzekam Natomiast miałem kartę kingstona 16 GB i ciągle mi pokazywało że karta została niespodziewanie usunięta, że nie ma karty (chociaż była włożona) Ale nie poszła na marne Włożyłem tą microsd do adpatera i teraz jest do aparatu
20.05.2012, 08:37
dimix napisał(a):i teraz jest do aparatu I działa w aparacie? Jeśli tak, to wina leży po stronie czytnika. Może ma styki pozaginane. I to co napisał dimix jest świetnym przykładem, że firma nie ma znaczenia. Choć emtec i kingston moim zdaniem robią świetne nośniki danych.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
20.05.2012, 09:40
Temat do zamknięcia
20.05.2012, 11:58
Blachu, po prostu później poczytałem na forach i okazało się że po prostu mój fon tak jakby "Kingsto nie lubił LG Swift'ów" Tak, w aparacie działa normalnie
20.05.2012, 12:02
Ja powiem tylko tyle, że rodzaj firmy ma znaczenie. Po pierwsze cena, a po drugie jakość i nie tylko.
|