Ostatnio przeglądałem sporo chomików - mniejszych i większych, ale zawsze takich, które miały własny upload. I zastanowiła mnie jedna rzecz na tych chomikach - układ plików. Nikt nie stworzył uniwersalnej metody na układ folderów. Jedni mają posegregowane bardzo ładnie, dokładnie, ale to się wiąże z dużą ilością folderów - to może odstraszać osoby które miałyby chomikować. Z drugiej strony są ludzie, którzy mają to poukładane mniej dokładnie, ale mają również mniej folderów - co może skłonić innych do zachomikowania. Którą opcję wybraliście na swoim chomiku? Poszliście w jakość i elegancję, czy uproszczenie ale z zyskiem? A do osób chomikujących - czy robi wam różnicę ilość folderów, które musicie zrobić, by coś zachomikować?
Wybór między jakością a ilością - gdzie postawić granicę?
|
15.12.2012, 22:29
Hej wam
Ostatnio przeglądałem sporo chomików - mniejszych i większych, ale zawsze takich, które miały własny upload. I zastanowiła mnie jedna rzecz na tych chomikach - układ plików. Nikt nie stworzył uniwersalnej metody na układ folderów. Jedni mają posegregowane bardzo ładnie, dokładnie, ale to się wiąże z dużą ilością folderów - to może odstraszać osoby które miałyby chomikować. Z drugiej strony są ludzie, którzy mają to poukładane mniej dokładnie, ale mają również mniej folderów - co może skłonić innych do zachomikowania. Którą opcję wybraliście na swoim chomiku? Poszliście w jakość i elegancję, czy uproszczenie ale z zyskiem? A do osób chomikujących - czy robi wam różnicę ilość folderów, które musicie zrobić, by coś zachomikować? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja mam filmy podzielone na gatunki filmowe oraz A-z dużo chomikowania nie ma przejrzyj sobie chomik FilmyChomikuj.pl
Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
19.12.2012, 22:29
Upraszczać, po co straszyć rozbudowanym drzewem
|