(19.02.2012, 20:35)Nicholas napisał(a): Wyceniam go na ponad 2000 zł albo i dużo więcej.
Chomik miał ponad mln filmów.
Dosyć znany.
Punktów nie wiem ile dostawałeś ale podejrzewam, że nie narzekałeś.
A cena koło 100 zł za takiego chomika jest po prostu śmieszna. Nie zdajecie sobie ludzie ile pracy żeby takiego wyhodować, prowadzić i rozsławić. Założę się, że żaden z Was będąc właścicielem tego chomika nie sprzedałby go za kilkaset złotych
Szkoda tylko że chomik zablokowany.
Potwierdzam, przez 3 lata włożyłem kupę pracy w to by z kilku tysięcy plików wypromować chociaż 100 żeby wyskakiwały w wyszukiwarce na pierwszych pozycjach. TO nie jest łatwe ze względu na to, że chomików jest kilkaset tysięcy albo lepiej a z tego 10% dąży do tego samego co ja. Nie pamiętam tego chomika jak wygląda, ale wiem że też z niego korzystałem. Zresztą nie ważny jest wygląd. Ważne jest, żęby przynosił dochód albo sprawiał radość właścicielowi. Myślę że w ciemno mogę zacząć od 1500zł. Jak odblokują to porównam do swojego i ocenię czy jest moim zdaniem wiecej wart niż wyceniam swojego czy mniej.
A osobie, która oferowałaby za mojego chomika 100zł nawet bym nie odpisywał na wiadomość bo szkoda zachodu.