Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena Wycena chomika FilmyChomikuj.pl
Na ile wyceniacie tego chomika ? :
Link do chomika na PW :D

100% własny upload około 1000 filmów ! opisane.

Wyceńcie w pkt oraz zł.

Zaznaczam iż go nie sprzedaję !
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
200 zł = 2 mln
Jaki przyrost pkt na dobę? Bo wgrać i opisać to każdy głupi może jak ma 100PLN i 30 godzin. ;)
W dobrych czasach tzn. 1 miesiąc wakacji to było po 40-50 tys na dobę. Niestety potem w szpitalu byłem 5 tygodni i wszystko spadło. Teraz dostaję te 10-20 tys
Sprzedajesz wraz z FanPage?
Zarabia co najmniej 30PLN miesięcznie... Hmm, coś ok 300-400PLN.

@Up
On go nie sprzedaje, czytaj uważnie.
A rekord to 81 tys :)
Ej a to twój chomik się pojawia jak wpiszesz chomikuj.pl w google tam obok alfa i azazela :-)
A nie tamten ma nazwę Filmy-chomikuj
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Niestety nie :D, to jest kogoś innego. Mój to FilmyChomikuj.pl, a nie filmy-chomikuj ;) Ale wracając do tematu na ile wyceniasz ?
Nie znam się na tych wycenach ale jak teraz zarabia od 10 do 20tys to dla mnie max 90zł około 1 mln pkt no bo za trzy miesiące jeśli nic przy nim nie robisz zarobki mogą spaść nawet poniżej 5 tys a to jest już bardzo mało
Pozatym trzeba wziąć pod uwagę ile dziennie wejść i czy ktoś stale chomikuje twoje pliki np u mnie na głównym końcie mam sporą grupę chomików około 20 którzy chomikują odemnie prawie każdy plik jaki wrzucę co też jest nie bez znaczenia

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2