Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena XBOX--360
Chomik XBOX--360
Prosze Wycenic mojego chomika
Dziennie 10000 pkt.
http://allegro.pl/115-gb-transferu-na-ch...59279.html
popatrz sobie jak to się opłaca nie 1GB 1000Pkt jak tu 8zl ma 115GB :)
Potwierdzam zdanie kolegi wyżej:), nie opłaca Ci się taki interes ... Już wolę zapłacić te kilka złotych, ale mieć ogromny upload, niż wydawać miliony chomikowych punktów po to, żeby mieć troszkę własnego uploadu. ;)
To jakie macie propozycje w postaci pkt. Jeśli ciekawi was jakiś plik a chcecie pobrać i nie macie tyle transferu co trzeba to sami podajcie ilośc pkt. tylko rozsądnie prosze podawać, skoro jak wyżej koledzy mówią że za dużo wymagam pkt. to sami podajcie adokwetną liczbe pkt. do wybranego pliku z mojego chomika ;)
bezebunden napisał(a):http://allegro.pl/115-gb-transferu-na-ch...59279.html
popatrz sobie jak to się opłaca nie 1GB 1000Pkt jak tu 8zl ma 115GB
Ktoś wie czy to nie ściema a jeśli nie to niby na jakiej zasadzie to polega bo 100 GB = 400 tyś pkt za 8zł ?? Gdzie tu haczyk i zysk sprzedającego ?
Ściema ? Może po prostu ktoś ma świetnego neta i to 100 Gb nic dla niego nie znaczy ? Może zachomikuje to w bardzo małym czasie ? Może zarobi mało, ale pewnie klientów to ma od huka... Więc ile powinien zarabiać to nawet nie będę się wypowiadał.
satura kup to sie przekonasz :)
Wycenił bym go najwyżej 50tys pkt
Wampir według mnie troche za mało go wyceniasz. Skoro dziennie dostaje około 10 tyś pkt to mu się to w 5 dni zwróci.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
skoro 10 tys dziennie to 0.5 miliona pkt było by uczciwą ofertą według mnie