Pytam ponieważ,kiedyś sam będę miał dzieci i chce się dowiedzieć, czy trudno, będzie mi wychować, takie dzieci. Zaczynając począwszy od narodzin.
Wychowywanie dziecka do 18-roku życia.
|
16.07.2013, 13:20
Czy wychowywanie dziecka, do osiemnastego roku życia,jest bardzo trudne czy łatwe?
Pytam ponieważ,kiedyś sam będę miał dzieci i chce się dowiedzieć, czy trudno, będzie mi wychować, takie dzieci. Zaczynając począwszy od narodzin.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.07.2013, 18:03
Trudne? Coś Ty. Nie ma nic prostszego niż wychowanie dzieci, a już najłatwiej idzie z bliźniakami
![]() ![]()
16.07.2013, 18:26
Kamień serca mi spadł,wolę mieć jedno dziecko ze swoją żoną.Tylko, że najgorsze jest w tym, noce nie przespane przez dzieci albo przez dziecko,ponieważ trzeba stawać do dzieci,żeby je uciszać czy do dziecka a to jest bardzo trudne
![]() Na dodatek jak zacznie płakać o 12 w nocy,to jest dopiero wyzwanie. Słyszałem, też że można się do hałasu dziecka przyzwyczaić,ale wolałbym jakby podczas snu dziecko spało smacznie.Wtedy ja i moja żona przyszła, moglibyśmy się wyspać na drugi dzień.
Hakerzysta napisał(a):Kamień serca mi spadł.No to go podnieś bo Buha to mistrz ironii ![]() Nie za wcześnie to wszystko planujesz i obmyślasz? Zaraz 18-stka, a Ty stary o dziecku myślisz? ![]()
16.07.2013, 20:07
Nicholas powiem ci tak...Nie lubię, jak mnie ktoś zaskakuje znienacka
![]() ![]()
![]() Mówi się, że sarkazm to najwyższa forma inteligencji i najniższa forma żartu, ale rozwaliłeś mnie tą wypowiedzią ![]()
18.07.2013, 15:47
Cięta riposta w postaci ironii, do tego niewyczuwalna? Mnie to bawi
![]() Koniak napisał(a):W każdej szkole są już organizowane specjalne gry, w których wszyscy się prześcigają kto pierwszy zajdzie w ciąże. Zapisz się, a za jakiś czas powinieneś mieć swój termin. To chyba tyle w temacie.U mnie nie ma, w mojej szkole takiego coś ![]() ![]()
Z tego co się orientuję to do wspomnianej przez Buhaja zabawy wymagane jest prawo jazdy i papiery na Twojego konia (o ile takowego posiadasz). Powinien on również przejść odpowiednie badania np. czy nie jest zbyt agresywny w stosunku do muszelek.
Aha i najważniejsze... nie przesadzaj ze zbyt ciepłymi napojami. Oblane zwierze jest automatycznie wykluczone z gry. Ta zabawa jest jak Rosyjska Ruletka więc na Twoim miejscu bym się dwa razy zastanowił. |