Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Grafiki
Witam wszystkich. Do dawna zajmuję się HTML, tworzę grafikę oraz piszę trochę skryptów. Mogę wykonać na zlecenie grafiki do chomika lub też całego chomika <opis>. Jeżeli ktoś chciałby skorzystać z mojej usługi proszę pisać na priv
Mojego Chomika
Dla zainteresowanych. Tworzę tez strony internetowe. O więcej inf. piszcie na priv na chomikuj. Jestem również grafikiem Pixelart wiec tworze grafiki pixelowe choćby do tibi.
[Obrazek: bqe6u7ko.png]
Podaj linki do swoich prac.
Miło będzie abyśmy mogli obejrzeć Twoją pracę.
Wstawię parę grafik. W późniejszym czasie wstawię również filmik przedstawiający mój aktualny projekt strony nad którą pracuje. Teraz dam zdjęcie projektu jednak nie wygląda on identycznie. Oczywiście grafiki wszystkie są te same jednak odnośniki menu są inne, jest dodany pokaz slajdów na logo i wiele innych. Na razie tyle potem więcej :P
Ostrzegam!!. Wszystkie prawa Zastrzeżone. Jeżeli znajdę jakaś grafikę u kogoś poniesie wielkie konsekwencje.

Oto parę graficzek z projektu i ogólnie.
No to coś ze projektu stroni 1 to są odnośniki do projektów aktywnych i zakończonych.
[Obrazek: aktywne.png]
[Obrazek: zakoczione.png]
Poniżej to chmurka, która jest na logo. Po najechaniu na nią zmienia się napis z różowo fioletowego na różowo fioletowy ale z znaczkami w czcionce. Takimi jakie są na tym obrazku poniżej. Po kliknięciu na chmurkę włącza sie konsola dodawania strony do ulubionych czy też zakładki.
[Obrazek: dymek4end.png]
Następny obrazek to stare logo strony o pirotechnice.
[Obrazek: glownelogov34.png]
Kolejne grafiki to odnośniki w menu. Ta z królikiem to główna a po najechaniu zmienia się na tego z czarnym zwierzakiem :P
[Obrazek: mwnupo.png]
[Obrazek: menuprzed.png]
3 kolejne grafiki to takie sobie dodatki. Nie będę ich opisywał.
[Obrazek: komp2s.jpg]
[Obrazek: testyj.png]
[Obrazek: test2h.png]
Ostatnia grafika to> jak by to ująć< Ta grafikę ma od niedawna. Wstawiam ja w zakładce twórcy strony jako twórca strony. Czemu napis to Luffy Chan a nie tarzinio czy też nazwa chomika?? Otóż jestem fanem mang i anime. Ostatnie projekty dotyczyły właśnie tych tematów. Postanowiłem zrobić swój znak rozpoznawczy w tym "dziale". N obrazku jest Monkey d luffy z Anime i mangi One piece. Dlatego też nazwa na obrazku to Luffy Chan.
[Obrazek: mjavatar.png]
Ciekawe, nie powiem. Warte uwagi. Rozumiem że gdyby co, to tematyka do wyboru?
Tak tematyka dowolna. Oczywiście morze pan przesłać gotowe grafiki lub też szablon który przerobimy. Ceny wtedy będzie niższa.
Jeśli chodzi o proste strony zrobione na bazie szablonów to jestem w stanie zrobić to za pt na chomikuj. Strony takie robię szybko jednakże jeśli chodzi o takie co wszystko do nowa robię to znacznie dłużej. Kodowanie wszystkiego trochę zajmuje. Po zakupie odpowiednich programów do grafik i wo gule potrzebnych do dobrego prosperowania tworzenie takich stron skróci się o 0,25 czasu.
Jednakże to i tak mało jeśli tworzy się stronę od 0 czyli własne grafiki itp.
Hmm. Myślę, ze zrobię licytacje na chomiku jakiejś prostej strony. Co myślicie o tym??
Cytat:Myślę, ze zrobię licytacje na chomiku jakiejś prostej strony. Co myślicie o tym??
Pozostańmy tutaj przy temacie grafiki.

Zrób osobny wątek z tą licytacją i zapytaj o opinie innych.
W regulaminie jest wzmianka... jeden temat - jedna sprawa.