Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Lista Uploaderów
Tak uploaduje ale z innego chomika Pobierz_Za_Darmo tak nazywa sie mój nowy chomik.
Ja zakończyłem upload plików także możesz mnie wypisać z listy.
zakończyłem
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
(06.09.2011, 20:00)Kucharek napisał(a): Tak uploaduje ale z innego chomika Pobierz_Za_Darmo nazywa sie moj nowy chomik.

Hehe ludzie ale Wy nieświadomi jesteście, kasujecie chomiki bo boicie się ZPAV a nie pomyślicie o tym że za upload plików też jest wyrok :)

Pozdrawiam chomikowych uploaderów :)
Kucharek szybki i sprawdzony upload.
Lista uaktualniona z dniem dzisiejszym :)
Przepraszam za tymczasowe nie opiekowanie się listą, ale z braku czasu mało siedzę na forum.
Mr.Bubu też nie uploaduje, chomik ma innego właściciela (ale nie powiem kogo :D)
Mr.Bubu usunięty z listy