Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Menu bez reklamy WIX ! !
Witam wykonam menu do chomika bez reklamy wix ( menu będzie zrobione w menu wix lecz nie będą widoczne żadne reklamy)
Moje wcześniejsze prace znajdują sie u mnie na chomiku enrique97 w ostatnim folderze (Kilku nowych prac brakuje tam).
Przebieg Tranzakcji
Po zamówieniu menu ja zobowiązany jestem zrobić je i wystawić kod, który należy wstawić w opis chomika by menu się pojawiło. Następnie po wpłacie ustalonej kwoty za menu dostajecie dane do konta wix gdzie się ono znajduje by móc je edytować

Formy płatności to doładowania do telefonu, paysafecard lub przelew kwoty pieniężnej na konto bankowe
(chyba , że macie coś co mnie mogło by zainteresować)
Jeżeli macie jakieś pytania do mnie proszę śmiało pytać tutaj albo na GG: 3605134 lub chomiku
Ile takie menu mniej więcej by kosztowało?
Kiedyś robiłem za 250 000 - 300 000 Punktów gdy dało się jeszcze przesyłać je na chomikuj a to się równa około 25- 30 zł

Mogę ewentualnie spuścić troszkę

Mogę jeszcze przyjąć zapłatę w postaci "paysafecard"
Jest to wirtułalną waluta. Takie kody można kupić bodajże w intermarche