Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nazwa chomika:MrGrafi2K
Wymiary reklamy:500x600
Kolorystyka reklamy:Kolory w podobne do kolorów zawartych w awatarze WaZZupa
Informacje zawarte w reklamie: Może być związane z smokiem, podobne co w awatarze naszego formowego kolegi, o którym wspomniałem wyżej... Dobrze żeby był napis, wykonam Menu Wix.com... Już od 5 ZŁ !! (Nie musi być linijka po linijce)
Własne uwagi: Nie ma ;D Dzięki koleś ;P
Nazwa chomika: MasTube
Wymiary reklamy: 450x800
Kolorystyka reklamy: czerowono-czarna
Informacje zawarte w reklamie: Nowości, Seriale, MegaKolekcje Filmów Sci-Fi, Horrorów, Filmy Według Rocznika, Własny Upload
Własne uwagi: Ma być oczojebnie, elegancko.
Bardzo dziękuję ;-)
27.08.2013, 14:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2013, 14:39 przez SimLay.)
Nazwa chomika:ChuczuHucz_
Wymiary reklamyozostawie to tobie
Kolorystyka reklamy:Kolory ciemne
Informacje zawarte w reklamie: Chcesz obejrzeć najnowsze walki WWE,TNA? Nic prostrzego wystarczy ,że wejdziesz do mnie!
Własne uwagi:Najlepiej jak by było tło związane z wreslingiem
Z góry Dzieki.
27.08.2013, 19:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2013, 19:54 przez B0hazard.)
Hihihi - nie będę musiał robić reklamy .
Nazwa chomika: B0hazard Wymiary reklamy: 500x510 Kolorystyka reklamy: Najlepiej dobrze łącząca się z serwisem.
Informacje zawarte w reklamie: Informacja o tym że upload pochodzi od zaufanych chomików w ilości prawie 2 milionów plików. Najnowsze filmy i gry - co tam najbardziej będzie Ci pasować Własne uwagi: Moje propozycje są luźne, zdaje się na Ciebie nie musisz twardo się ich trzymać :-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Nazwa chomika:GamesMod
Wymiary reklamy:450x550
Kolorystyka reklamy:Zielony, żółty (mogą być inne kolory pasujące, do zielonego)
Informacje zawarte w reklamie:Mody do gier LS13, ETS2. Gry symulatory pełne wersje i po polsku.
Własne uwagi:Możesz dopisać co uznasz jeszcze za stosowne.
Nazwa chomika: Eksperanza
Wymiary reklamy: 500x600
Kolorystyka reklamy: czarno-czerwona - mogą być jakieś dodatki typu postaci z gier itp.
Informacje zawarte w reklamie: Masa ciekawych plików w jednym miejscu! Bajki, Filmy, Gry PC, Muzyka, Programy.
Własne uwagi: Brak.
Nazwa chomika: R4z3R
Wymiary reklamy: 530x450
Kolorystyka reklamy: Fioletowo-Czerno-Granatowo-Czerwona
Informacje zawarte w reklamie: Własny Up, Filmy, Gry, Dodatki do gier, Tapety
Własne uwagi: Chciałbym, żeby reklama była raczej w ciemnej kolorystyce, pozostałe wybory zostawiam tobie
Dzięki wielkie!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię