Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Reklama na chomika za FREE
Macie szansę zdobyć reklamę do chomikowych rozmów zupełnie za darmo. Tylko i wyłącznie w formacie PNG.

Wystarczy wypełnić krótki formularz:
Nazwa chomika:
Wymiary reklamy:
Kolorystyka reklamy:
Informacje zawarte w reklamie:
Własne uwagi:

Jestem dla Was dyspozycyjny do końca tygodnia. Po upłynięciu terminu, wątek zostanie zamknięty.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Nazwa chomika:MrGrafi2K
Wymiary reklamy:500x600
Kolorystyka reklamy:Kolory w podobne do kolorów zawartych w awatarze WaZZupa
Informacje zawarte w reklamie: Może być związane z smokiem, podobne co w awatarze naszego formowego kolegi, o którym wspomniałem wyżej... Dobrze żeby był napis, wykonam Menu Wix.com... Już od 5 ZŁ !! (Nie musi być linijka po linijce)
Własne uwagi: Nie ma ;D Dzięki koleś ;P
Stop pomagania!
Nazwa chomika: MasTube
Wymiary reklamy: 450x800
Kolorystyka reklamy: czerowono-czarna
Informacje zawarte w reklamie: Nowości, Seriale, MegaKolekcje Filmów Sci-Fi, Horrorów, Filmy Według Rocznika, Własny Upload
Własne uwagi: Ma być oczojebnie, elegancko.
Bardzo dziękuję ;-)
Nazwa chomika:ChuczuHucz_
Wymiary reklamy:Pozostawie to tobie
Kolorystyka reklamy:Kolory ciemne
Informacje zawarte w reklamie: Chcesz obejrzeć najnowsze walki WWE,TNA? Nic prostrzego wystarczy ,że wejdziesz do mnie!
Własne uwagi:Najlepiej jak by było tło związane z wreslingiem ;)
Z góry Dzieki.
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
Proszę, Michał.

[Obrazek: reklama_1-1377609359.png]

Dla TeraNova:

[Obrazek: reklama_2-1377612565.png]
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Dzięki, ładnie ci to wyszło... Widzę, że jesteś zwolennikiem IMPACT ??
Stop pomagania!
Hihihi - nie będę musiał robić reklamy :P.

Nazwa chomika: B0hazard
Wymiary reklamy: 500x510
Kolorystyka reklamy: Najlepiej dobrze łącząca się z serwisem.
Informacje zawarte w reklamie: Informacja o tym że upload pochodzi od zaufanych chomików w ilości prawie 2 milionów plików. Najnowsze filmy i gry - co tam najbardziej będzie Ci pasować
Własne uwagi: Moje propozycje są luźne, zdaje się na Ciebie nie musisz twardo się ich trzymać :-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Nazwa chomika:GamesMod
Wymiary reklamy:450x550
Kolorystyka reklamy:Zielony, żółty (mogą być inne kolory pasujące, do zielonego)
Informacje zawarte w reklamie:Mody do gier LS13, ETS2. Gry symulatory pełne wersje i po polsku.
Własne uwagi:Możesz dopisać co uznasz jeszcze za stosowne.
Nazwa chomika: Eksperanza
Wymiary reklamy: 500x600
Kolorystyka reklamy: czarno-czerwona - mogą być jakieś dodatki typu postaci z gier itp.
Informacje zawarte w reklamie: Masa ciekawych plików w jednym miejscu! Bajki, Filmy, Gry PC, Muzyka, Programy.
Własne uwagi: Brak.
Nazwa chomika: R4z3R
Wymiary reklamy: 530x450
Kolorystyka reklamy: Fioletowo-Czerno-Granatowo-Czerwona :D
Informacje zawarte w reklamie: Własny Up, Filmy, Gry, Dodatki do gier, Tapety
Własne uwagi: Chciałbym, żeby reklama była raczej w ciemnej kolorystyce, pozostałe wybory zostawiam tobie :P

Dzięki wielkie! :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię