Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Reklama na chomika za FREE
Wszystkie zamówienia zostaną zrealizowane dziś, czyli 28.08.2013.

Gorąco zachęcam tych, którzy się jeszcze nie zgłosili.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Niko, nie przepracuj się chłopaku - ja mogę śmiało poczekać nie śpieszy mi się :-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Nazwa chomika: robertoos1888
wymiary : width:500px;height:749px
kolorystyka-no nie wiem, aby się rzucała w oko, np może czerwono -szaro coś w tym stylu, liczę na ciebie
Informacje zawarte w reklamie: Filmy,seriale,gry,xxx , tylko własny upload
Własne uwagi: może aby na tym tle coś się pojawiło z aspektem filmowym

Z góry dziękuję.
Nazwa chomika: Mr.Mean
Wymiary reklamy: 450x650
Kolorystyka reklamy: kolorowa - czerwony, pomarańczowy, żółty, zielony,
Informacje zawarte w reklamie: Bajki, Filmy, Czasopisma, Gry X360, Gry PC, Filmy Popularno-Naukowe
Własne uwagi: bez żadnych postaci filmowych czy z gier, prosta kolorowa reklama z jakimiś bajerkiem graficznym, aby rzucała się w oczy.

Dziękuje ślicznie :)

EDIT:

Jeszcze gdybym mógł prosić o avatar byłoby świetnie:D

Rozmiar: 250x250 (coś koło tegoJezyk)
Kolorystyka: kolory: czerwony, pomarańczowy, żółty i zielony ^^
Napis: nazwa chomika czyli "Mr.Mean"

Prosiłbym bez żadnych renderów td. za to z jakimś fikuśnym ala logiem, wzorem ^^
]
Pierwsza porcja:

B0hazard:
[Obrazek: reklama_1-1377745707.png]

Bonholt:
[Obrazek: reklama_2-1377745707.png]

Mychaty:
[Obrazek: reklama_3-1377745707.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Oj Nicholas, chyba się napracowałeś ;P Leci plis, A mam pytanie jaka to czcionka na reklamie, którą wykonałeś do SEBASTIANA... Tzn. "2 MLN" !
Ps. Ile ci zeszło ze wszystkimi reklamami co teraz przedstawiłeś
Stop pomagania!
Wielkie dzięki za reklamę Nicholas Okey
A moja gdzie?Zgłosiłem się po terranova i mnie ominąłeś...
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
Michał czcionka to jakiś Grobhold lub mogę się mylić Auc

Huczu, musiał mi gdzieś umknąć Twój post. Nie martw się, dziś wstawiam resztę reklam.

Nicholas mam prośbę ,możesz dać mi nazwę czcionki tej z reklamy dla Michała? ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]