Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Sygnaturę
Siema, jako że trochę bawię się grafiką wykonam parę sygnatur.
Kto chce sygnaturę proste musi napisać tematykę sygnatury, co na niej ma pisać,styl itp.
Czas realizacji moich prac to maksymalnie 3 Dni!
Stop pomagania!
Robisz za darmo, czy oczekujesz coś w zamian?
Wiem że za darmo nic nie ma ale wolę się upewnić :)
Kto pyta nie błądzi, a ty nic nie napisałeś o tym.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

A zapomniałem dopisać, chcę poćwiczyć trochę moje doświadczenie w dziedzinie grafiki to robię za free, jak na razie wystarczy same dziękuje :) Sygnatury które wykonuję nie są profesjonalne to jak za takie coś mam brać pieniądze czy coś w tym stylu :)
Stop pomagania!
No to skoro chcesz sobie poćwiczyć to zrób sygnaturę dla mnie.
Napis: ROCKISNOTDEAD Odjechany User.
Może niech będzie ciemny styl.
Co do rozmiarów to obojętne chyba, nie potrafię teraz określić rozmiaru ,,na oko''

Dobra ale jeszcze może chcesz jakiegoś metallica czy kogoś czy kogoś w sygnaturze ? Zapomniałem dodać
Stop pomagania!
Metalliki to nie, bo nie słucham.
Możesz wstawić coś z nirvaną, in flames, placebo, Eskimo Callboy....
To mi tak przyszło na myśl.

[Obrazek: Sygna-1358782551.png]
Stop pomagania!
Jak byś mógł to też wykonaj sygnaturę, jako objechany user...
Rozmiar dowolny, ale sygnatura raczej niech będzie ciemna, i niech będzie na niej mój avatar...
Michał mała rada:
Jeśli skalujesz jakiś obrazek, wciśnij przy tym klawisz SHIFT. Widziałem wiele prac (nie Twoich), gdzie obrazy są porozciągane i tragicznie to wygląda.

To tak na przyszłość...
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Skoro chcesz poćwiczyć to ja poproszę userbar. Niech będzie coś takiego jak userbar w profilu Hansa. Tylko oczywiście z moją rangą i napisem: DIABLO09 - JUNIOR MODERATOR

Pozdrawiam ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam