Wykonuję menu HTML którego kod piszę sam.Górny opis chomika tworzony przeze mnie jest niezwykle szybki w ładowaniu.Kolejnym plusem mojej modyfikacji górnego opisu jest unikalna grafika / layout który wychodzi wprost z mojego photoshopa.Teraz nie musisz się obawiać że znajdziesz u kogoś podobny opis.
Kod menu jest niezwykle krótki ponieważ cały szablon menu hostuję na własnym serwerze który został opłacony na 6 miesięcy do przodu.Nie musisz się obawiać że grafika / kod przepadnie.Tobie pozostaje wklejenie 5 linijek kodu który otrzymasz zaraz po zamówieniu.
Modyfikacja zawartości jest niesamowicie prosta,a co najważniejsze nie musisz włączać przeglądarki aby zmienić jego treść ! Plik strony otrzymujesz na własność więc możesz w każdej chwili zamienić link do swojego menu.
Aby zamówić gotowy i działający szablon powiedz mi tylko jaka tematyka Cię interesuje a ja przygotuję dla Ciebie 3 wzory z których wybierzesz 1.
Wszelkie poprawki pomagam nanieść w przeciągu 7 dni od zakupu szablonu.
Ceny menu zaczynają się od 100.000 chomikowych punktów i rosną w zależności od szablonu.Czas oczekiwania waha się od 6h do 48h w zależności ile czasu mam dla siebie.
Wszelkie informacje udzielam na PW forum / PW chomika / GG (uprzedni kontakt GG).
Jak wygląda taki szablon i jak działa można zobaczyć na moim chomiku : Assassin-X
3.Kod HTML jest pisany ręcznie , nie używam do niego żadnych programów poza kED - zaawansowany edytor tekstowy z podświetlaniem języka kodowania do którego także zastrzegam sobie prawo.
4.Pliki hostuję na opłacanym serwerze.Dostęp do niego mam tylko i wyłącznie ja.
5.Za udostępnianie kodu osobie trzeciej następuje blokada menu bez możliwości zwrotu punktów.
6.Nie tworzę wg tego jak ma XXX czy YYY.Każdy mój projekt jest unikalny.
3.Nie odpisuję na durnowate pytania a tylko na te związane z tematem
4.Będę raportował każdy post który uznam za antyreklamę !
5.Nie obchodzi mnie kto robi lepiej / taniej / szybciej.
Od dnia dzisiejszego wszelka grafika którą wykonuję będę wykonywał tylko i wyłącznie za pieniądze . Przelew Paypal lub doładowanie konta Orange / Play .