Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Upload plików na chomika
Witam wszystkich :)

Mam do zaoferowania upload na chomikuj.
Na razie wrzucam pliki które są w tym folderze Filmowe Nowości - czyli nowości filmowe.

Filmy ściągam z swojego folderu i uploaduje w wybrane przez ciebie miejsce na twoim chomiku.

Cennik:
Film Avi = 700 punktów
Film Rmvb = 450 punktów

Upload przez przeglądarkę max do 10 filmów. Od 11 w górę upload przez chomik boxa.

Kontakt tutaj na pw lub na chomika damianoslawp.

Zapraszam do skorzystania :)
_______________________________________________________________________________________________________________________
Dla zawierających ze mną umowę na stały upload nowości co dzień zniżka po 100 punktów za plik.
A jak ja bym chciał tak codziennie zebyś mi wrzucał nowości filmowe na stronę główną tak przez tydzień to co byś mi odpowiedział ??
Ale to dopiero może jutro albo pojutrze się odezwę bo narazie diablo mi uploaduje
Jeszcze lepiej jak dla mnie.

Mogę co dziennie jak sobie to i tobie od raz :).

Okres nie ma znaczenia mogę nawet miesiąc :)
Promocja

zuploaduje grę transformers upadek cybertronu 2012

za jedyne 4 000 tyś punktów :)
(24.08.2012, 16:26)Damianoslawp napisał(a): Promocja

zuploaduje grę transformers upadek cybertronu 2012

za jedyne 4000 tyś punktów :)

za 4 miliony punktów to ja sobie mogę kupić upload 100 takich gier. I to według ciebie jest promocja?
Ślepy jesteś ?

Jakie 4 miliony

pisze 4 tysiące :)
Jest napisane:

Cytat:za jedyne 4000 tyś punktów

Dlatego człowiek się zastanawia o co Ci chodzi.
Pisze się 4 tys. albo 4 000.
Inaczej nie wiadomo jak to interpretować. ;)
Zgadzam się. Dlatego proszę zwracać uwagę na formułowanie ogłoszeń, aby nie wprowadzały one w błąd. Potem wychodzą jakieś żądania, bo przecież było wyraźnie napisane że 4 miliony.
Było 4000 tys według mnie
No a 4000 tysięcy to tak czy owak 4000 000 czyli 4 miliony. Dlatego proszę o poprawienie tego błędu. I na tym zakończmy ten spam.
Było i jest cyfra 4 i 3 zera za nią czyli tysiące więc nie wiem co tu w błąd wprowadza 4000.

Ale ok będę pisał 4 tyś itd. na przyszłość.