Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Wykonam lektora do filmu z napisami PL
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Już poprawiony, na końcu linka była kropka.
Dla zainteresowanych mam trzecie nagranie ;) Zaraz wrzuce linka.
Wrzucaj, chętnie posłucham ;)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

http://w564.wrzuta.pl/film/7e5omBX3sBA/mov_0023

przez przypadek nacisnelem przycisk +18 ale w nagraniu nie ma zadnych wulgaryzmow ;)
Teraz fajnie słychać, tylko dobrze było by jak byś popracował także nad akcentem bo trochę dziwnie cie słyszę ...
Stop pomagania!
ZA bardzo monotonny ?
Tak, jest zbyt monotonny. Dodaj trochę entuzjazmu.

Przesłuchałem kolejne nagranie i chyba wiem już w czym tkwi Twój największy problem. Powiedz mi, czy Ty się boisz, że ktoś z pokoju obok Cię usłyszy? Mówisz dosłownie szeptem. Słychać strach w Twoim głosie, jakby ktoś trzymał Cię na muszce. Mów pełnym i barwnym głosem, wczuj się bardziej w rolę.

Słychać Cię głośniej i wyraźniej, co jest znacznym postępem, jednak cała reszta, nadal czeka na korektę. Masz chęci, to połowa sukcesu, więc nie zmarnuj tego ;)
Nowe audio. Poprawiłem jakość nagrania, tą '' monotonność'' myślę, że teraz wyszło w sam raz co Wy o tym sądzicie ?

http://w339.wrzuta.pl/film/99tVgipQXEW/mov_0023_2

I jak nagranie ?
To jest Ktoś w końcu zainteresowany ? Lub chce się wypowiedzieć na ten temat ;p