Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam grafikę na chomika
Ok GIMP'em probowalem ale kaszanka ;p
(11.06.2011, 06:45)coloit napisał(a): witam i dziękuje za sugestie co do reklamy o która cię prosiłem powinna reklamować ogólnie chomika coloit
ale tez powinna zawierać wątek top listy i frre transferu a jak jest to możliwe to zależało by mi aby była zupełnie inna niż te które obecnie przewijają się w chomikowych rozmowach
czekam na odpowiedz co ty na to pozdrawiam

Masz na myśli reklamę przeznaczoną do chomikowych rozmów?
Czy masz na myśli również osadzenie obrazka w kodzie?

Sugestie:
Aby reklama była 'chwytliwa' (czyt. skuteczna) nie może być zbiorem wszystkich
tych rzeczy, które wymieniłeś. Albo reklamuje się free transfer, albo toplistę, albo inną rzecz. Oczywiście zrobię Ci jak zechcesz. To tylko moja sugestia.

tak do chomikowych rozmów ale całą opisaną kodem powinna reklamować
mojego chomika z linkiem free transfer i przekierowaniem na top listę co do obrazka
ty decyduj
ale tak najbardziej to zależało by mi na free transferze z przekierowaniem na top listę

[Obrazek: coloitban_hpwhppe.png]http://chomikuj.pl/coloit
Do chomikowych rozmów mogę wykonać grafikę w podanych przez Ciebie rozmiarach, bez kodu html.
więc zrób taką reklamę żebym mógł w nią wstawić np jakiś text i zrobić z niego link
jak chcesz to mogę ci zrobić kod jak mi dasz grafikę
(16.06.2011, 18:41)coloit napisał(a): więc zrób taką reklamę żebym mógł w nią wstawić np jakiś text i zrobić z niego link

Coloit nie rozumiemy się. Mogę Ci zrobić grafikę, a nie elementy kodu.
Wyszukiwarka jest tutaj wyjątkiem ponieważ od początku podtrzymuję ten projekt
i będzie on rozwijany.

Mogę zrobić Ci zatem grafikę, obrazek reklamę, tapetę itp w podanych przez Ciebie
rozmiarach
. Co z tym zrobisz to już Twoja inwencja twórcza - czy to będzie
strona główna czy chomikowe rozmowy czy inna strona.
Tu kolega wyżej oferował oprawienie tego w kod. Możecie pogadać na ten temat
na PW, albo w innym wątku. Ten dotyczy grafiki.
co do wymiarów to nie mam pojęcia jakie rozmiary wstawia się w chomikowe rozmowy
potrzebuję grafiki do reklamowania swojego chomik ale takiej wyjątkowej takiej żeby przyciągała wzrok
to jak to będzie wyglądało pozostawiam tobie a jak sam nie dam rady opisać tego kodem poproszę kolegę
więc jak mam na co liczyć czy raczej nie ?

Nie piszemy post pod postem - używamy opcji edytuj. edit - karolekdj
Witam adam-as ;) Jestem zainteresowana twoją grafiką do opisu chomika ;) Jeśli masz czas oczywiście ;D Pozdrawiam
Niedostępny