Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam przerobię książki do czytania na telefonie :D
Czas na trochę inny wątek w tym dziale :D
Jeżeli szukacie jakiejś książki, bo bardzo chcielibyście ją przeczytać, ale niestety nie macie do niej dostępu, możecie zwrócić się z tym do mnie. Mogę przerobić dla was książki z formatu doc, pdf lub txt na jar. Do każdego pliku jar dołączony jest plik jad, co umożliwia czytanie na większości telefonów. Jeżeli nie przeszkadza Wam czytanie na telefonie to nie ma problemu :D W ten sposób masz dostęp do ulubionej książki w każdym miejscu i czasie. I dodatkowo nie zajmuje dużo miejsca, przecież wystarczy tylko telefon :) Książka nie zajmuje wiele miejsca w pamięci telefonu, zaledwie parę kilobajtów. Po instalacji można szukać jej w grach i aplikacjach. Automatycznie zapisuje miejsce w którym skończyliśmy czytać.

Jeśli szukacie jakiejś szczególnej książki napiszcie w poście na dole, a ja postaram się je przerobić i zamieścić na moim chomiku. :D
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.