Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
(19.05.2011, 23:39)MarciNXM napisał(a): Ja tylko chcę powiedzieć żeby nie używał zbędnych efektów i nie nawalał mnóstwo filtrów i inny pierdół, to tyle z mojej strony
PS. Patrząc na twoją galerię też masz nawyk do nawalania wszystkiego i robienie tła z filtrów
Tylko mi nie mów że to jest świetna praca Więc nie mów mi żebym pracował nad swoimi bo wątpię że jakieś wogóle widziałaś. Nie będę już nic pisał, bo mam poważne testy za 2tygodnie
Co ty myślisz sobie że ten obrazek co ty zrobiłeś jest lepszy od mojego ?? ;p Ja już, to są na równym poziomie i prosze cię patrz na swoje prace a, nie że "biegasz" po forum i krytykujesz innych i jeszcze jedno. JA SIĘ DOPIERO UCZE !
Ps. Jakoś już kilka prac sprzedałem i innym się bardzo podobają moje reklamy
Dimix nie chodzi o handel pracami bo jak ktoś wcale pojęcia nie ma jak zrobić obrazek zadowoli się wszystkim co mu się dostanie.
Inną sprawą natomiast jest zdrowa krytyka pozwalająca nam się czegoś dowiedzieć i być może nauczyć a czymś zupełnie innym jest to co wyprawia kolega MarciNXM. To ewidentne chamstwo i jak dla mnie oznaka narcyzmu "ja wiem lepiej, ja jestem super".
Marcinie skoro jesteś taki super spróbuj pouczyć Adama-as albo CzekoladowegoBarona o ile wiem żaden z nich nie jest profesjonalnym grafikiem są jak nasza większość "domorosłymi twórcami"
A i jeszcze jedno drogi kolego.
Jak się okazuję wcale nie jesteś takim znawcą.
Po głębszym zastanowieniu się przypomniałam sobie że moja pierwsza sygnatura była robiona według tutka i nigdy nie ujrzała światła dziennego ten obrazek powyżej to tylko takie nic.
Za to że zwróciłam Ci uwagę postanowiłeś objechać mnie bravo więc teraz czytaj uważnie.
Piszesz że lubię "nawalać wszystkiego i robić tła z filtrów"
Pytam więc gdzie ty tu widzisz użyte filtry ?
Ten obrazek powstał tak.
W ps na babrałam pędzlami.
Otworzyłam program do edycji zdjęć by zmienić barwę obrazka przez co ma taki a nie inny kolor.
Następnie znowu w ps wkleiłam render zapisałam i po raz drugi otworzyłam program do edycji zdjęć.
w nim dodałam lekki efekt tekstury i na tym koniec.
I ty śmiesz nazywać się Grafikiem i oceniać innych?
Spójrz w lustro i objeżdżaj swoje odbicie a nie nas amatorów.
20.05.2011, 18:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.06.2011, 19:11 przez Saibo.)
Jezu to to samo. Nie mówię że jestem lepszy i będę tylko pokazałem twoją prace bo to ty mnie pierwsza zjechałaś że moje są do dupne. Ja się nie chcę z nikim kłócić. I nie biegam i krytykuje tylko mówię że skoro to są twoje początku to żebyś przez jeden rok nie robił tego samego bo się nic nie nauczysz. Gdyby mnie jeden grafik nie naprowadził to bym pewnie dalej robił to samo i nic by z tego nie wyszło. Dlatego proszę was usuńcie te posty albo chociaż przenieście bo się zaczęła dyskusja a to temat dimixa z zamówieniami a nie chcę nikogo urazić. I w ogóle się nazwałem grafikiem więc mi nie mów. A pracka wygląda jak podobne filtry więc to mnie zmyliło, bo nie znam historii stworzenia tej pracki itp. Żeby było sprawiedliwie to skrytykujcie moje prace i skończmy ten temat. Po prostu chciałem pomóc koledze bo jak napis ci nie mógł wyjść no to na prawdę było źle. Są początku i rozumiem, ale jak ktoś ostro nie zjedzie i nie skrytykuje bo cały czas będą takie same prace.. A to że ktoś się nie zna to wiadomo że powie że fajne.
Tutaj moje:
Więcej nie mam nie zachowały się bo od roku już nic nie robię bo nie mam czasu a hostingi podupadały. Nie jestem osobą która lubi się kłócić więc bez obrazy,
Krytykować nie zamierzam bo nie w mojej gestii to leży.
I teraz spójrz sam drogi Marcinie - nie można tak było od razu ?
Grzecznie i spokojnie co nieco podpowiedzieć?
Pamiętaj że lepsza rozmowa i tłumaczenie jak blondynce niż taki najazd jak poprzednio.
Zostaw jedną pracę a resztę przenieś do własnego wątku i będzie po kłopocie.
09.06.2011, 19:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2011, 19:37 przez MarciNXM.)
(09.06.2011, 19:12)Lordzik napisał(a): Trochę przedobrzyłeś, a cena to w ogóle masakra.
Marcin, coś te prace wydają mi się znajome. Chyba je widziałem na gimpuj.info
Ehhhh...
Bardzo śmieszne, bez komentarza...
EDIT@
A po za tym jedynie można je zobaczyć na forum grafart & burning-brushes więc... A ja widziałem twoje na paintshoppro
Według mnie prace dimixa są na dość niestabilnym poziomie, lecz niedługo rusza mój i Szymona projekt ,gdzie będziemy pomagać takim jak ty.
Trochę się poćwiczy i będziesz wykonywał naprawdę fajne prace