Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam stronę www opartą o CMS
Wykonam stronę www opartą o system system zarządzania treścią, możliwość umieszczenia jej na moim hostingu (subdomena.mayster.pl lub domena pl za 20 zł w pierwszym roku).
Witaj.

Czy posiadasz jakieś doświadczenie w tej branży?
Czy możesz się pochwalić jakimiś wynikami, może portfolio?
np mój blog www.mayster.pl
A mam pytanie. Robisz z gotowych szablonów stronę? np. Tak jak jest w Wordpress czy Joomla.
Przydało by się błędy poprawić ;)
---
oparte o gotowe cms'y lub mój autorski, w przypadku mojego bloga są błędy bo ma dopiero dwa tygodnie i nie miałem czasu się nim zająć
Nie lubię się za bardzo wtrącać, ale blog wygląda na oparty na joomli, a nie autorskim CMS. Styl bardzo przypomina twór Artisteera i niektóre fragmenty źródła na to wskazują ;)

Pozdrawiam