Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam upload na zlecenie!
[Obrazek: aQYzc2t.png]

Witajcie. Mam trochę wolnego czasu oraz parę wolnych maszyn. Tym razem chciałbym zaoferować wam płatny upload plików. 

Jakie serwisy obsługuję?
Na dzień dzisiejszy jestem w stanie uploadować pliki na chomikuj oraz na każdy serwis oferujący upload poprzez FTP (np. Catshare, Fileshark, Rapidu).
Oczywiście nie wykluczam możliwości rozszerzenia swojego zasięgu. 

W jakim czasie wykonam zlecenie?
Wszystko zależy od tego czy to ja będę musiał wyszukać pliki czy dostanę już listę gotowych plików do pobrania. Uwaga! Pobieranie plików z serwisów które wymagają zakupu usług premium jest dodatkowo płatne!

Ile to kosztuje?
Nie mam stałego cennika. Dogaduję się zawsze indywidualne. Jedynie co mogę zagwarantować to nieprzekroczenie progu 0,5zł za 1GB.

Jakim łączem dysponuję?
Jestem podłączony pod sieć 1gb/1gb, z zagwarantowaniem minimum 100mb/100mb. W praktyce wychodzi od 400/s do 600mb/s. Poniżej zamieszczę przykładowy screen z wysyłania plików (pamiętaj że 66MB/s to 528mb/s).

[Obrazek: nG7vmBR.jpg]
Pamiętaj że 66MB/s to 528mb/s!
  Odpowiedz