Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam upload plików najtaniej! - 850 Pkt = 1GB
Witam,

Do zaoferowania mam tani upload plików a dokładnie:
850 Punktów Chomikowch = 1 GB = 1024 MB
Chętnych proszę o kontakt na PW, lub chomika B0hazard lub GG 12828921

Sprawdzony Upload tylko u mnie za 850 Pkt =)
U mnie przy dłuższej współpracy klient może liczyć na rabat do 20 % ceny (1GB uploadu razy ilość GB do uploadu) , więc wtedy wychodzi to 900 PKT ( cena podstawowa za 1 GB uploadu ) - 20 % ( Rabat co od 900 PKT wynosi 180 PKT ) = 720 PKT 1 GB. Wiec nie wiem czy Twoja oferta jest akurat najtańsza :D
Otóż jest bo u mnie przy uploadzie powyżej 200 GB liczę 500 pkt = 1 GB więc najtaniej ... He he
Nie pozabijajcie się ,bo wyszkocze zza rogu z ofertą 1 gb = 500 pkt :D i pozamiatam.
Uwaga Wszyscy zainteresowani,
już nie długo bo od środy powracam i uploaduje pliki w cenie 850 pkt = 1 GB
Już na samym początku organizuje promocje, mianowicie pierwsze 10 osób które pierwsze zapiszą się na upload otrzymają zniżkę!

Przy dłuższej współpracy cena spada, więc zachęcam do zapisów.

* Zastrzegam sobie prawo do odwołania oferty bez podania przyczyny.
(11.12.2011, 20:22)B0hazard napisał(a): Uwaga Wszyscy zainteresowani,
już nie długo bo od środy powracam i uploaduje pliki w cenie 850 pkt = 1 GB
Już na samym początku organizuje promocje, mianowicie pierwsze 10 osób które pierwsze zapiszą się na upload otrzymają zniżkę!

Przy dłuższej współpracy cena spada, więc zachęcam do zapisów.

* Zastrzegam sobie prawo do odwołania oferty bez podania przyczyny.

jestem zainteresowany uploadem :)

Ps. napisałem Ci na gg o współpracy(jeśli nie aktualne to jestem zainteresowany twoim uploadem)

Ja również się zapisuję
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Proszę wysyłać mi linki z serwisów wupload, filesonic, hotfile i podawać nazwy chomików w prywatnej wiadomości.
Czy oferta nadal aktualna?
Bo widzę na chomiku następującą informacje

Cytat:Nie wykonuje już uploadu za punkty więc proszę nie wysyłać mi wiadomości o uploadzie! - Pozdro B0hazard

Niestety nie, zaraz usunę wątek.