Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyłączona opcja przelewu punktów w Chomikuj.pl
No widzę, że ja i pawel4325 jako tako zainteresowaliśmy się sprawą :) napisz odpowiedź zwrotną twojego e maila na forum tak jak ja :)
Ok jak odważą się odpisać odpiszę oczywiście, jak to mówią "w kupie siła" :)
Pewnie znowu zmiany na jakiś czas ale się to zmieni tak było kiedyś i wróciło do normy.
Niedostępny
Z tego co ja kojarzę takie coś było kiedyś i chyba trwało to 2 tyg. ale ręki nie dam sobie za to uciąć.
Na szczęście płacz tych biednych pokrzywdzonych chomików które zarabiały kupę milionów nic nie da. I z tego się bardzo cieszę. Piszcie sobie co chcecie, petycje, róbcie strajki, chomikuj i tak was oleje. Dzięki temu że odpadnie dużo "uploaderów" odżyją chomiki które zaprzestały dodawać bo nie było sensu przy shelach. Jestem jednym z nich. Więc jeżeli Azazel i Masiv odpadną to mi to jest bardzo na rękę bo będę mógł dodawać pliki które ktoś ściągnie. I nie będę tego robił dla pieniędzy jak co niektórzy tutaj.
Niedostępny
"ostatnio pobrane pliki" tez znikły z chomikuj ,chyba ze to u mnie jakis problem
Sygnatura usunięta przez moderatora!
Mogli blokować tylko te chomiki co handlowały punktami,a nie wszystkich,administracja niszczy sama siebie
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]